Over 16,536,243 people are on fubar.
What are you waiting for?

vestito's blog: "jennyjoseph"

created on 02/10/2015  |  http://fubar.com/jennyjoseph/b361837

Pian-to-be-avioparien kallistuu, joiden määränpää häät sijasta seuraavan perinne sitominen solmu morsiamen tai sulhasen kotikaupunki. vanhojentanssipuvut muutamia ykköskohde häät paikoissa tänä vuonna.

Hawaii (USA)

Havaiji on edelleen yksi suosituimmista häät kohteisiin Yhdysvalloissa. Big Island on suosittu valinta, koska se on hyvä paikka järjestää häät seremonioita ja vastaanotot milloin vuoden. Kuitenkin parit, jotka haluavat enemmän yksityisiä häät pitäisi välttää matkailukauden, joka alkaa kevättalvella tai varhain keväällä. Tällä hetkellä kävijöiden virta eri puolilla maailmaa on korkeimmillaan. Paitsi henkeäsalpaava maisema, Havaijin Big Island on paljon toimintaa tarjota häävieraat. He voivat halutessaan harjoittaa vesiurheilu, lounge alla trooppisen auringon, tai tutkia Hawaii monista nähtävyyksistä.

Maui on toinen Havaijin paikka pariskunnille, jotka haluavat mennä naimisiin tyylillä. Maui on tunnettu trooppinen paratiisisaari, kuuluisa valtavia aaltoja, jotka houkuttelevat surffaajien, ja sen vesiputouksia jotka houkuttelevat luonnon ystäville eri puolilla maailmaa. Maui on joitakin parhaista rannoista Havaijilla. Saari on hyvä valinta, jos ranta häät on teoksia.

Las Vegas (Yhdysvallat)

Vuonna Manner Yhdysvallat, Las Vegas on edelleen top häät määränpää. Useimmat häät suunnittelijat suosittelevat ollessa kytkettynä Las Vegasissa keväällä tai syksyllä, koska lämpötila kesäisin voidaan tukahduttaa. On niin paljon vaihtoehtoja Las Vegasissa. Suosituimmista paikoista naimisiin ovat hotellit kuten Mirage ja Bellagio. Nähtyään pari pois vastaanotosta asiakkaat voivat jatkaa puolueen tahansa kasino lattiat Strip. Las Vegas on myös täydellinen paikka fantasia häät. Ei ole muuta paikka planeetalla, jossa parit voivat pyytää palveluja Elvis imitoija hoitamaan virkaansa seremonia.

Bali (Indonesia)

Aasiassa salaperäinen ja eksoottinen Balin saarella on yksi alkuun häämekot kohteisiin. On lukemattomia vaihtoehtoja, mistä ihana beach häät viehättävän puutarhan häät, hienostunut asetukset vuori huviloita. Seminyak ja Jimbaran Bay ovat kaksi halutuimmista häät loppupisteesi Balilla. Pariskunnat, jotka haluavat intiimi seremonia voi kuulla häät suunnittelijat eristäytynyt paikkoja kaukana hälinästä Balin kiireinen turistikohteissa. Paikalliset asiantuntijat ovat myös valmiina auttamaan ulkomaisia ​​parit suunnitella täydellinen seremonia ja vastaanotto, varsinkin jos he haluavat valaa kulttuuri- ja luonnonperinnön rikkauden että Bali on tarjottavanaan.

Koh Samui (Thaimaa)

Yksi romanttinen häät kohteeseen Aasiassa on Rocky Resort Koh Samui, saaren itärannikon Thaimaan. Pariskunnat, jotka haluavat unohtumattoman seremonia voi valita perinteiset häät, johon seremonia officiated buddhalaismunkkien. Thai muusikot tarjoavat perinteistä musiikkia seremonian aikana. Samaan aikaan vastaanotto tarjoaa viihdettä, kuten Thai tanssijat, ilotulitus ja palo jugglers. Pari ja heidän vieraansa varmasti löytää häät seremonia ikimuistoinen.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0599 seconds on machine '51'.