Over 16,530,147 people are on fubar.
What are you waiting for?

In de ruzie tussen Android-telefoons en iPhones, het gesprek heeft de neiging om meer neigen naar het feit van open source vs closed source besturingssystemen en een telefoon. Dit gaat niet over keuze ontwikkelaar zo veel als degenen die de eindgebruikers, hoewel velen van hen beseffen het niet.

Open source houdt in dat de code is beschikbaar voor alle. Dit komt de gebruikers door middel van programmeurs de kans om software voor de slimme schrijven zonder dat u een nieuwe taal te leren of in strak gereglementeerd regels passen. Een goed voorbeeld hiervan is het feit dat Google Android app store is volledig klant georganiseerd, met gebruikers waardering apps als ze proberen hen, die vervolgens voedt lijsten van de meest populaire apps, wat wordt beschouwd hete, nieuwe toevoegingen en andere manieren om te zoeken. Apple, aan de andere kant, krijgt meer dan 10.000 inzendingen een week en sterk dierenartsen hun app store om ervoor te zorgen dat alleen de meest geschikte, behulpzaam en onderhoudend inzendingen te maken. Dit verandert de ervaring van gebruikers in het geheel, en terwijl Apple zou kunnen constant hoge kwaliteit apps roemen, Android-gebruikers zal een meer divers spread aangeboden.

Veel mensen zich niet bewust van de specifieke kenmerken van beide smartphone-besturingssysteem zou kunnen denken dat de juiste keuze is om te gaan met een open source systeem, maar Android heeft wel enkele beperkingen, die vergelijkbaar zijn met die synoniem is met de iPhone. De kalender kan niet worden gebruikt op een Android-telefoon zonder een Google-account en Gmail en de e-mailclient zijn twee aparte entiteiten. iPhones is bekend dat er geen Flash-ondersteuning hebben en toch een aantal Android-telefoons hebben problemen met PDF-bestanden.

Het feit is dat Android niet helemaal onschuldig aan het proberen om de consument te duwen in een Google-vormige pen. Het is bijna alsof de media gigant verschuilt zich achter de open source halo en vroeg me af hoe lang het kan rijden op de Google naam voordat iemand erachter komt de waarheid. Er is een hele reeks successen met HTC en het Android besturingssysteem voor, en het lijkt te hebben een impuls aan de publieke opinie van het besturingssysteem naar waar het geen kwaad kan doen.

De iPhone zou schuldig zijn aan het vergrendelen gebruikers in een veel beslissingen die zij wilden niet echt te maken, maar Google Android is misschien meer schuldig voor het proberen om hun schuld te verbergen voor hun consumenten onder een open source systeem dat bedoeld is om vrijheid te bevorderen. Op dit punt is de markt nog steeds niemand het spel.

dual sim telefoon . beste tablet . goedkope tablets

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0352 seconds on machine '109'.