Over 16,537,383 people are on fubar.
What are you waiting for?

holly's blog: "Moncler 2012"

created on 09/20/2012  |  http://fubar.com/moncler-2012/b350400

moncler jassen Het verhaal begint tijdens de Tweede Wereldoorlog. Frankrijk was bezet door de Duitsers en in twee, in de vrije gebieden, recruitment team is afgeschaft en vervangen door een systeem van universele deelname, dit systeem vereist jongeren moeten aansluiten bij een groep genaamd de "Chantiers de Jeunesse" organisatie. Die organisaties, zoals de speciale status, Jeunesse et Montagne (JM) genoemd, is het hoofdkantoor gevestigd in Grenoble. De organisatie belangrijkste taak is om te bemannen die onderwezen door de roem en de verantwoordelijkheid van jongeren te interesseren voor een groep voormalige Luchtmacht ambtenaar en de Alpen regio up and running, is natuurlijk de favoriet voor de berg. Groep jongens hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan alle bergsporten, en heeft nauwe banden met de natuur. Deelname aan deze groep is uitgegroeid tot een droom van de jongens.

JM door middel van een drie uit vergadering Moncler's: Rene Ramillom, Andre Vincent, en Lionel Terray. De 33-jarige Remillon Grenoble was een grote ski-fabrikant. Zijn militaire dienst, bieden de groep apparatuur. De 26-jarige zakenman Andre Vincent in het beheer van een drukkerij voor de oorlog. Hij was een bewaker van de bergen en ski-instructeur te zijn. In JM, hij is de hoofdtrainer. De 22-jarige Lionel Terray kwam uit een beste familie van Grenoble. Hij was de Alpine ski kampioen. Deze drie personen worden gerespecteerd, en hebben dezelfde liefde voor de natuur, hebben buitenleven en ski?n gesmeed een diepe vriendschap. Oorlog, Ramillon en Vincent keerde terug naar Frankrijk om verder te gaan in het bedrijfsleven, in feite, in de suggestie van Ramillon Vincent opende twee sportzaak. En Terry ging naar Canada voor mountain avontuur. 

moncler nederland Naarmate de economie begon, plus rantsoenering verminderen van het tekort aan natuurlijke hulpbronnen, waardoor de entertainment-activiteiten van regressie-reductie. De mensen die houden van de natuur begonnen met een goedkope outdoor camping. Zelfs degenen die zijn niet erg spannende outdoor omgeving, een nieuwe vraag van bijna natuurlijke manier ervaring nog steeds groeiende. Echter, geen voorzieningen. Om aan deze vraag te voldoen, Ramillon en Vincent besloten om de productie van tenten en sportartikelen te beginnen. Gericht op de kans, vinden ze een in Monestier de Clermont, 30 km van Grenoble stad fabriek naai-apparatuur. In 1952 besloten ze om deze plant te kopen. In de 1 april van hetzelfde jaar, zetten zij Moncler SA bedrijf. Het kapitaal van acht miljoen frank, terwijl de Ramillon is president en uitvoerend producent. Het eerste jaar is heel moeilijk om zaken te doen. Bedrijven moeten het gezicht van de instabiliteit van de markt, terwijl op zoek naar een betrouwbare lokale klanten.

Een deel van een camping tent moncler dames productie als een model van de grote hoogte camping geboekt, ook geproduceerd slaapzakken en DengShanFu. Speciale wanneer ze een waterdichte nylon en katoen aan de binnenkant van de tent van innovatieve materialen, en deze tent kan automatisch wordt geopend, zitten slechts een paar kilo gewicht, dat kan slapen drie mensen.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
11 years ago
posts
8
views
4,014
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss

other blogs by this author

official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0513 seconds on machine '8'.