Over 16,537,212 people are on fubar.
What are you waiting for?

Beskrivning: Trots att många makroekonomiska data visar att den kinesiska ekonomin har visat en stadig ökning av Kinas utrikeshandel situation är fortsatt svag, men de uppgifter som publiceras av den allmänna administrationen av tullen igår visade att.

Uppgifterna visar att från år till år tillväxt i november i år, Kinas import och export både tycks sjunka ,1-11 import och export volymtillväxt på endast 5,8%, är det svårt att slutföra 10 procent tillväxt målet i början av året nästan en självklarhet.

Sino-japanska handeln betydligt under synovial

Uppgifterna visar att månaden av Kinas export av $ 179.380.000.000, en ökning med 2,9% från oktober månads år till år tillväxt på 11,6% för att återvända siffror, import $ 159.750.000.000, oförändrat jämfört med samma period föregående år, lägre än föregående månads 2,4%, handelsöverskott krymper minska till $ 19630000000.

De marknadsanalytiker allmänhet tror att utrikeshandeln var betydligt lägre än väntat i november, är inte en grundläggande förbättring av den inhemska och internationella ekonomiska, extern efterfrågan fortfarande inte optimistisk. CSC makro analytiker sade Hu Yan-ni MoM månad Kinas export till USA minskade från en export synvinkel den amerikanska marknaden i lagercykeln nedlänk period, kom Europa, skuldkrisen till ett slut, men regionens ekonomiska tillväxt fart är fortfarande otillräcklig kort tidsperiod är svår återhämtning behov. Samtidigt sjönk RMB mot US-dollarn i november varandra "gräns", men även export tillväxten.

Från den inhemska efterfrågan, internationella råvarupriser är fortfarande lågt på grund av plocka upp tecken på den inhemska ekonomin är fortfarande instabil, dessutom har importen mattats av. Hu Yan-ni, December utrikeshandeln situationen kommer också att förväntas fortsättning på den trend i november.

Uppgifterna visar också att Diaoyu öarna incidenten fortsatte också att påverka det kinesisk-japanska handelsförbindelser. Samma månad Kinas export till $ 13600000000, ner 3,8%, importerade Kina 13800000000 $ från Japan, upp kraftigt ned 15,1%.

Utrikeshandeln tillväxtmål svårt att uppnå

Uppgifterna visar också att från januari till november i år, Kinas import och export Moncler Dunjacka Fur Collar Hooded värde av $ 3500280000000, en ökning med 5,8% jämfört med samma period förra året. Bland detta växte exporten med 7,3%, importen ökade med 4,1%.

Handelsminister Chen Deming sade tidigare att Kina ursprungligen planerad till i år, import och export tillväxt på ca 10%, och nu verkar det mycket svårt att genomföra de mål och uppgifter, minskar inte målet att återupprätta den årliga utrikeshandeln i Kina inte den andel av den totala globala handeln med . "

Hu Yan-ni kommer årets export-tillväxten ligga kvar på 5,2% -5,3%, med exporten förväntas nå 7%, kommer utrikeshandeln nedgång fortsätta tills den första halvan av nästa år.

Hon sade det amerikanska tvåparti avtal "finansiell klippa" nästa år att börja strama politiken också Kina och USA handeln kommer att påverkas negativt, Kina-EU-handel också moncler jacka förväntas bibehålla den nuvarande trenden, förväntas en långsam återhämtning under andra halvåret nästa år kommer att ha.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0707 seconds on machine '175'.