Over 16,530,009 people are on fubar.
What are you waiting for?

jyaky39's blog: "iubire"

created on 05/01/2013  |  http://fubar.com/iubire/b353985

                                                             Iubeste-ma deoarece libertatea mea esti tu ... imi esti atingerea ce ma face fericit , cu tine pot inconjura pamantul sau sa fac acelasi lucru de mii de ori fara ca sa ma plictisesc . Sunt convins de clipele pe care tu mi le poti oferii , atunci cand vom exalta de fericire facand totul in doi . Iubeste-ma pentru ca voi incerca sa-iti indeplinesc cele mai frumoase  dorinte , visele si orice gand il ai alaturi de mine va prinde aripi si ne va purta atat de sus  incat nu vom mai cobora din inaltimea bucuriei de a fi impreuna , de a traii impreuna , de a rade impreuna si a ne bucura de iubirea ingerilor in orice simpla zi .

                          Iubeste-ma si cand vei vedea ca in orice diminiata vei fi cea care ma trezeste cu parfumul imbietor al aromelor ca trezesc dorinta de a ma  trezii doar pentru a te saruta pe tine si a-mi satura privirea cu tine pentru a putea dormii in timpul noptii urmatoare ... Iubeste-ma mai mult ca parfumul florilor ce le vei gasii diminiata langa perna ta , pe masa langa un mic dejun , asteptand sa ma infrupt din fericirea ta naturala cand buzele , mainile si trupurile noastre se impreuneaza pentru a fi intotdeauna unu .

                           Iubeste-ma cat poti de mult , raza ce iti va lumina chipul va fi umbrita de mainile mele ce nu vor inceta sa te mangaie . Nici soarele amiezii nu va fi mai arzator ca sangele ce curge prin mine si vrea a se impletii intr-un strop cu al tau si doar al tau . Iubeste-ma mai prejos de dumnezeu , si am sa-ti prefac seriile intr-un apus magic de basm in care eroina principala vei fi tu , dezmierdata cu alinturi de racoare care-ti  umezesc pielea si crede-ma ca vei dorii ca seara sa nu se mai termine vreodata vazand muzicalitatea linistii inconjuratoare .

                            Iubeste-ma cum si eu te iubesc si crede , si simte cum fac si eu , noptile langa un inger le voi dormii iar odihnindu-te la pieptul meu va fi ca in puful cel mai fin , mi-am vazut viata in ochii tai si sunt implinit , te-am vazut in ochii tai dansand pe o muzica din rai . Iubindu-te acum zambesc pentru ca am urmat o cale ce ducea inspre tine , acum nu stiu unde duce dar impreuna cu tine , neschimbati , vom alege si vom afla minunea deosebita incat te consider o super , speciala , scumpa sexy , sensibila iubita de pe fata pamantului .

http://www.youtube.com/watch?v=LRMx97w0WKo

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
10 years ago
posts
100
views
13,912
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.063 seconds on machine '179'.