Over 16,508,859 people are on fubar.
What are you waiting for?

Android is een soort van besturingssysteem dat speciaal is ontworpen voor de mobiele apparaten en het werd oorspronkelijk ontwikkeld door Android Inc, die later werd dan gekocht door Google. Android is een open source platform dat apps ontwikkelaar Android mobiele toepassingen te creëren aanmoedigt. Het Android besturingssysteem is een combinatie van Java-applicaties en Java bibliotheken die JIT compilatie functie. Android applicatie-ontwikkelaars profiteren van de tools en de API's om applicaties te maken door middel van het programmeren in Java, zelfs in landen als India.

Wat is fragmentatie?

In termen van software platformen, de term fragmentatie betekent het creëren van ontelbare aangepaste versies van de software platform dat bestaat, samen met het origineel. Dit kan leiden tot schade, omdat de toepassingen die zijn gemaakt voor een variant kan niet werken met anderen. Het mobiele platform staat voor een grotere mate van fragmentatie dreiging dan het bureaublad. Bovendien wordt het moeilijker op aanvraag hele spectrum en daardoor dit resulteert in inconsistentie. Aangezien er mobiele apparaten beschikbaar in de markt die draaien op vier tot vijf verschillende versies van Android en dit doet zich voor als een grote uitdaging om versnippering.

Hoe te Android-fragmentatie te voorkomen?

Er zijn manieren die fragmentatie kan worden voorkomen door te zorgen voor het tempo van de ontwikkeling van Android mobiele toepassingen vertraagt. Google heeft al het nemen van deze aanpak te vertragen de ontwikkeling, omdat de ontwikkeling van Android heeft al een bepaald niveau bereikt van volwassenheid. Google heeft ook stappen ondernomen om ervoor te Android meer modulair. Dit stelt Android mobiele applicaties gebruikers om bepaalde functies en onderdelen updaten zonder over te schakelen naar een nieuwere Android-versie. Google is ook na een aantal normen om ervoor te zorgen niet iedereen krijgt toegang tot de Android markt. Deze normen herhalen de basisfuncties die een handset moet hebben om Android te krijgen. Dit zijn slechts enkele van de stappen die Google neemt om Android-fragmentatie te voorkomen.

dual sim telefoon

tablet pc

android tablet

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0427 seconds on machine '175'.