Over 16,530,089 people are on fubar.
What are you waiting for?

bagsorshoes's blog: "bagsorshoes"

created on 09/18/2012  |  http://fubar.com/bagsorshoes/b350373

Europese gigant Moncler de eerste high-end China's Outlet Center Florence stad vestigen - Beijing-Tianjin Beroemde Outlets, 9 juni bij de opening van de Beijing-Tianjin-splitsing Wuqing.

09 juni 2011, het Florence stad - Beijing-Tianjin Beroemde Outlets, Beijing en Tianjin - eerste authentieke China's Italian-style grootschalige high-end Outlet Center hield een grootse opening. De Florence stad Italiaanse mode, retail en vastgoed magnaat Moncler Groep Witt Group en de Verenigde Staten gezamenlijk te investeren in de bouw. Is gelegen in het Beijing-Tianjin-splitsing Wuqing District, zal de toekomst het centrum van Beijing en Tianjin en de opbouw van de mode liefhebbers. Het Florence stad is een grootschalige high-end van de eerste pure Chinese Italiaanse stijl Outlet centers en vrije tijd Cultureel Centrum van de Dames moncler loire winterjas afneembare muts zwart jassen Group en de Amerikaanse Witt Group kost 1 miljard yuan op te bouwen, zal de meest bekende van leiderschap Outlets.

 

Florence Township is een grootschalige high-end van de eerste pure Chinese Italiaanse stijl Outlet centers en vrije tijd Cultureel Centrum

Voorafgaand aan de opening, "Florence stad - Beijing-Tianjin Famous Outlets" was geworden het hot topic van de mode-industrie. Geregeld bijna 200 internationale modemerken voor mode fans enthousiast, en heeft geregeld meer dan 50 merken al bewijzen de kracht van de stad Florence. Eerst vestigden zich Outlets boven grote Moncler Fendi en Bulgari maakt de consument extatische, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo en Bulgari, Tod's, Versace, Burberry, Celine, Zegna, Moncler, Missoni, en Lancel, een zetel de stijl chique Italiaanse stijl luxe Outlets hauntingly meer bekende winkels, waaronder Diesel, Coach, Guess, CK Jeans, Samsonite, Havens en BMW Lifestyle diverse alom gewild, dus de keuze van de consumenten rijker . De op grote schaal gezocht door modeliefhebbers Celine en Gucci ook sinds kort hun gelederen.

 

Ivano Poma, het Florence stad voorzitter van het bestuur van ... Moncler Asia Pacific Managing Director, zei: "Wij brengen aan de mode-trend van 's werelds top mode-en luxe merken in de industrie en niemand kan een adequate en stabiele leveranciers en de jaarlijkse korting te volgen met de geavanceerde ervaring met de exploitatie en het beheer van de Outlet, ons doel is het het Florence stad van het spelen van retail design, mode en commercieel succes in een nieuwe mijlpaal. "Om ervoor te zorgen de consument de meest authentieke Oostenrijkse Teles ervaring, elke winkel in de stad Florence, de mode aan de mensen tot een gemiddelde van de helft van het bedrag, minimum triple aantrekkelijke korting op de top luxe merk Moncler klassieke en trend stijl te starten. Tijdens het winkelen en sightseeing, maar ook in meer dan 10 verschillende restaurants om authentieke Italiaanse maaltijd en westerse gerechten proeven."Dames moncler winterjas slank type grijs jassen" is de stad de meest onderscheidende restaurants, mensen proeven van de authentieke Italiaanse keuken op hetzelfde moment, geniet van het prachtige landschap van oeverstaten bedwelmende middag hangen en bang om te vertrekken. Prachtige natuur, zal romantische gevoelens exotische en verleidelijke hoge korting te maken "Florence stad - Beijing-Tianjin Beroemd Outlets geschikt voor familie, vrienden, geliefden favoriete bestemming.

 

De Moncler Groep Jacopo Mazzei, voorzitter, zei: "We zijn vereerd te zijn de 'Florence stad - Beijing-Tianjin Famous Outlets' eerste verschijning in China, en de beste winkels is meer en meer volwassen mode consumenten en recreatiecentrum, bieden we niet alleen de invoering van een reeks van top-bekende merken, maar ook de cultuur van Itali?, 's werelds grootste zakelijke filosofie bracht naar Florence stad en onze toekomst investeringsproject in China, dus Chinese consumenten voelen onge?venaarde winkelervaring te bieden. "

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0476 seconds on machine '194'.