Over 16,508,966 people are on fubar.
What are you waiting for?

jyaky39's blog: "iubire"

created on 05/01/2013  |  http://fubar.com/iubire/b353985

as vrea sa iti daruiesc

un dans              

                   As vrea sa-ti daruiesc un dar neobisnuit , o declaratie de dragoste , o mica nestemata slefuita de sentimente calde de iubire . Sa  adun un buchet mic de vorbe alese care sa ajunga la sufletul tau in locul cel mai adanc al fiintei tale !!! Dar ... vorbele se incapataneaza sa se adune caci oricum as incerca sa le potrivesc cu nebunescul joc al imaginatie mele ele nu pot defini acel CEVA misterios si tainic pastrat in adancul cel mai adanc al fiintei mele , 

            - acel CEVA pe care poetii la-r numi iubire

            - acel CEVA caruia nu-i gasesc un nume ,

            - acel CEVA ce a crescut in mine de-a lungul timpului ...

            - dar ce poate fi mai trainic si in acelasi timp mai vulnerabil ?

            - dar ce poate fi mai minunat si in acelasi timp mai indoelnic ?

            - dar ce poate fi mai bogat si in acelasi timp mai sarac ?

              Decat acel CEVA care a inmugurit in mine , acel CEVA  caruia i-am daruit timpul timpul destinat mie ,  grija mea , emotiile mele si tot ce sufletul meu a putut agonisi in trecerea lui pe acest pamant . 

              Si daca acel CEVA inseamna dragoste , ti-l daruiesc intreg  fara nici o retinere , acum si mereu si mereu ... Te simt aproape si ma cuibaresc in tine , cuminte invaluit de vapaia sentimentelor . As vrea sa-ti daruiesc razele de luna plina si stelele luminoase de pe cer picurandu-ti in suflet franturi din dragostea mea si sa o simti cum iti curge prin vene ca o lava fierbinte .

              Iti trimit pe o felie din inima mea iubitoare ganduri luminoase , zambete increzatoare ,tandre armoni divine . De fapt , iti daruiesc inima mea cu totul si as  vrea sa ma ei in brate si sa ma duci departe , la un  capat de curcubeu pentru ca te iubesc enorm de mult , acum , azi , intotdeauna , pana la infinit si dincolo de el . 

              As vrea sa te mangai cu silabe si ganduri in fiecare clipa , sa-ti astern la picioare petale de trandafiri si de amor , cazut prizioner sub a lui CUPIDON aripa , ne pregatit pentru visul etern , imi era  dor de multa caldura si dragoste , iar sufletul meu tanjea dupa noptiii si zile de primavara si dupa mireasma florilor de tei si de salcam . 

               Pana cand tu ai venit in viata mea ca o bine cuvantare trimisa de la Dumnezeu atunci cand toamna parea ca pentru intaia oara sa-mi spulbere si ultimi muguri de iubire pe care-i mai purtam in mine si sa-i adune laolalta . De atunci , viata mea este ca o primavara lunga si nesfarsita , iar daca inchid ochii si-mi tin respiratia , te simt atat de aproape de mine . Ai improspatat totul din jurul meu si viata mea asa precum o ploaie de flori de frunze si soare !

               Din clipa in care te-am cunoscut asa scrie tot timpul despre iubire si dragoste , despre flori albe si vise , si as vrea sa dansez cu tine pe nori aproape de albastrul cerului ... as vrea ... si toate astea numai de cand te-am cunoscut  , iar langa mine sa te simt atat de libera incat sa poti zbura pana la cer  si sa te  joci cu nori , gandindu-ma la tine  si la noi creez  miliarde de luni in care tu esti singurul lucru aproape de sufletul meu , fara tine noptile ar fi mai lungi si zilele mai friguroase . Sa dilatat timpul de soare si de tine pentru ca eu te aflu , te stiu , te gasesc si te regasesc , te ard , te cuprind , te plang si te cant , te ning , te aspir , te iubesc si te doresc .

            - Te doresc cum isi doreste orbul lumina

            - Te doresc cum isi doreste surdul muzica

            - Te iubesc cum isi iubeste pasarea libertatea

                                                                                   TE IUBESC MULT 

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
10 years ago
posts
100
views
13,785
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 10 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0407 seconds on machine '193'.