Over 16,528,881 people are on fubar.
What are you waiting for?

Zittend rechts aan de bovenkant van de felbegeerde 'Best Smartphone OS' titel is de Android. Android is eigenlijk het geesteskind van Google. Het werd onthuld in 2007. Lees verder het artikel voor meer informatie over Android Smartphones weten.

Deze Linux gebaseerde OS ontworpen voor smartphones heeft vandaag heerste over de mobiele en tablet OS industrie. Waarom? omdat het OS is een open source en niet een eigen een. Dit maakt de ton van de smartphone-software / hardware ontwikkelaars en enthousiastelingen om hun telefoon te configureren op basis van hun behoeften.

De eerste telefoon onder de Androids riem was HTC Dream. Google begonnen met de Android-versie 1.5 (Cupcake) en later weer vrijgelaten veel versies met meer namen van dessert en de huidige versie is 4,2 (Jellybean). Google heeft zijn huiswerk gedaan, terwijl het vrijgeven van de nieuwste versie van OS en dus het resultaat is een gladde en responsief OS voor een smartphone. 2010 was opmerkelijk jaar in de geschiedenis van Google wanneer ze samen met HTC op een smartphone die zal worden verkocht onder hun merk, genaamd de Nexus te creëren. De serie Nexus die Nexus One gevolgd wordt beschouwd als het vlaggenschip van Android-smartphones en dus worden bijgewerkt met de nieuwste functies.

Dus wat maakt het android zo speciaal? Nou, de eerste van vele van zijn geweldige functies is de interface. De hele interface is ontwikkeld op basis van welke acties de gebruiker kan doen, terwijl de behandeling van zijn touchscreen telefoon. Dus het is geprogrammeerd om acties zoals tappen herkennen, knijpen, vegen, etc. Afgezien van dit, wat maakte het OS zo populair is de vergoeding op een andere UI van de fabrikant van de telefoon te hebben. Dit is een onderdeel van Google open source beleid dat onderscheidingen heeft ontvangen van miljoenen ontwikkelaars over de hele wereld. Er zijn een overvloed aan applicaties in Google Play (primaire app android market). Derde partij ontwikkelaars moeten gewoon de aangepaste vorm van java leren om programma's voor Android-apparaten te schrijven. De officiële IDE (Integrated Development Environment) is Eclipse.

Android-software lopen meestal op batterijen gevoede apparaten. Dus het is geconfigureerd om geen middelen te gebruiken wanneer deze niet  actief is. Dit was ze brengen in het beste van beide werelden, waarin men niet nodig om de app te heropenen elke keer te gebruiken en wanneer de app niet wordt gebruikt is het gewoon de accu onttrekt of consumeren het RAM-geheugen. Android beheert ook het tijdelijke geheugen van 'doden' applicaties die inactief zijn tijdens de momenten dat het apparaat wordt overbelast door taken. Android OS draait in een sandbox-omgeving die het mogelijk maakt apps toegang tot alleen die functies van de smartphone die de gebruiker toestemming heeft gegeven. Zo kan veilig worden gezegd dat antivirus software gemaakt voor Android smartphones zijn effectief niet effectief als ook zij worden uitgevoerd onder dezelfde sandbox-omgeving en kan geen toegang krijgen tot alle bestanden, tenzij de telefoon is 'geworteld'.

De belangrijkste nadelen van Android zijn -

1.No voorraad sync software.
2.Lesser aantal apps beschikbaar in vergelijking met zijn belangrijkste concurrent Apple Store.
3.Budget android smartphones tragere processoren, waardoor de interface traag het geven van een verkeerde indruk voor nieuwe Android-gebruikers.

In de definitieve uitspraak kan worden gezegd dat als je kiest voor een redelijk goede smartphone die Android OS heeft bent u gebonden aan een soepele reis te hebben.

android tablet . dual sim telefoon . beste smartphone

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0355 seconds on machine '6'.