Over 16,529,194 people are on fubar.
What are you waiting for?

trouwjurken winkel.

 

Tuurlijk,Dax Shepard en Kristen Bell hield de "Worst Wedding van de wereld," maar van de geluiden van het,T.J.Miller had 's werelds ergste voorstel.

trouwjurken winkel

Daarna vertelde hij Conan dat zijn voorstel "zo veel pijn" & mdash;letterlijk.Hij legde uit dat hij knalde de vraag in het Los Angeles County Museum of Art,"want ze is een kunstwerk," hij punnily uitgelegd.Hij besloot de speciale plek zou onder een steen installatie.

Meer info: The Best TV Voorstellen Ever zwart jurkje

"Wat ze niet vertellen," zei hij,"is dat wanneer je naar beneden op je knie voor te stellen,maar maak het niet zo snel doen.Ik ging snel naar beneden,en het is echt pijn aan mijn knie."

"Ik ging snel naar beneden," vervolgde hij,"en ik ging hard neer,en het deed zo'n pijn..Je moet verbergen dat,want het is echt een romantisch moment.".

"Ik was letterlijk in een rots en een harde plaats," grapte hij,hilarisch vertellen de flupped voorstel tot de late avond gastheer.

cocktail jurken online "Maar ik heb er doorheen,en ze zei ja,dat was erg spannend," zei hij,de sluiting,"Nou,ze niet ja te zeggen,zei ze: 'Nou,OK." Maar we zijn echt,erg enthousiast."

Je moet de hilarische interview boven kijken.En,als zijn voorstel is een indicatie,wordt hun huwelijk gaat om een ​​rel te zijn!

cocktail jurken onlinecocktail jurken online

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
8 years ago
posts
3
views
217
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss

other blogs by this author

official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0867 seconds on machine '180'.