Over 16,526,016 people are on fubar.
What are you waiting for?

trouwjurken online.

Brides Reveal Wedding Fears

Foto: Getty Images

trouwjurken online

"Ik maak me zorgen over een tekort aan tijd de ochtend van de bruiloft en niet genoeg tijd om ieders haar en make-up gedaan." & Mdash;Ingrid V.

"Ik heb de vreemdste angst dat onze bruiloft taart over zal vallen als we snijden het! We zijn alleen met een two-tiered taart,maar ik maakte een Pinterest taart staan ​​en ik ben zenuwachtig dat als we snijden,het zalvallen en instorten over mijn kleding,schoenen en de vloer "& mdash.;Allison B.

"Mijn grootste angst is dat iemand morst rode wijn op mijn jurk!"& Mdash;Diana R.

"! Ik heb een angst voor struikelen als ik loop door het gangpad of vallen van de trap als mijn man en ik loop weg van het altaar Ik hou van het dragen van hakken hoor." & Mdash;Tanya W.winkel cocktailjurken

"Ik heb een lichte angst voor regen want het is een openlucht ceremonie,maar mijn grootste angst wordt te dronken." & Mdash;Katie A.

"Ik ga trouwen in april,en mijn grootste angst is dat de dingen niet zal beginnen op tijd.Indiase bruiloften zijn berucht voor het starten laat dus ik ben bang het hele schema is uit!"& Mdash;Aishwarya

"Niet passend in mijn jurk!"& Mdash;Andria C.

"Mijn huwelijk is iets minder dan een jaar weg,en ik ben al een terugkerende angst dat ik niet zal op tijd wakker om mijn haar en make-up gedaan.Om een ​​of andere reden denk ik dat ik zal latenme telefoon sterven en alleen in mijn appartement en zal niet op tijd wakker Dan zal ik worden geconfronteerd met op de deur klopt en complete chaos "& mdash..;Shayna M.

feestjurk online "Toen mijn zus was van dezelfde leeftijd als onze bloem meisje (twee jaar oud),liep ze door het gangpad en sprong op mijn tante's jurk,dus ik maak me zorgen zal dat ook gebeuren voor mij! Ook onze ring aan toonder iserg jong,en ik ben gewoon in de hoop dat hij niet huilen in de hele ceremonie! "& Mdash;Lauren H.

Wat is je grootste wedding-day angst?

feestjurk onlinefeestjurk online

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
8 years ago
posts
2
views
127
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss

other blogs by this author

official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0811 seconds on machine '195'.