Over 16,528,397 people are on fubar.
What are you waiting for?

jyaky39's blog: "iubire"

created on 05/01/2013  |  http://fubar.com/iubire/b353985

scumpa mea

                                                                             Scumpa mea , pentru mine esti tot ce am visat , esti tot ce am asteptat in toti acesti ani de la viata in singuratatea mea , esti universul cunoscut si necunoscut , esti soarele ce imi lumineaza viata din clipa cand eu pe tine te-am descoperit . O fi bine , o fi rau , asta nu am de unde sa stiu dar cred ca distanta ce ne desparte ne-a unit si mai mult , nu am putut niciodata sa-ti spun in fata cat te iubesc dar iti spun aici prin intermediul acestor randuri , sau poate nu am curajul s-o fac dar in sufletul meu , inima mea , am doar iubire sa-ti ofer in dar numai pentru tine , iubirea ce o port e doar pentru tine , doar langa tine fiind iti pot darui aceasta iubire , pentru ca langa tine stiu , ca voi primi pe veci a ta iubire pura si plina de lumina . Te iubesc scumpa mea , sa nu uiti asta niciodata , chiar si cand sunt suparat eu tot pe tine te iubesc .

                               Daca te-ai uita mai atenta in ochii mei ai recunoaste tristetea din ei , ai recunoaste suferinta si dorinta ce zace in ei , fi atenta si priveste , priveste ca pe o poveste ca o poveste cu durere si chin pentru un copil . Un copil care nare stare , un copil fara glas si rabdare , un copil suparat si trist ca un copil fara ajutoare ,asa ma simt eu fara tine in aceste momente in care iti scriu aceste randuri , asa ma simt eu fara tine in preajma mea ca un copil fara adapost , ca un copil fara rost , te rog uitatea in ochii mei si ajuta-ma sa cresc mare .

                              Lacrimile mele intrec marile si oceanele si durerea mea nu o poate lua nimenia de atata dor ce port in suflet de a te imbratisa si un zambet dulce si fermecator in dar sa-mi dai , sa imi incalzesti inimioara cu dragoste si fericire . Durerea trecutului este apasatoare si grea de purtat cu mine , dar speranta moare ultima si eu atat voi rezista ! Voi lupta pana la  capat pentru un viitor serios si atuncia chiar ca nimenia nu ne mai poate desparte nici hienele astea ce ne port ochii rai pe la spate . In curand vom fi impreuna , in curand vei fi langa inima mea , in curand ne vom vedea cu bine iubirea mea ca speranta moare ultima .

                              Timpul a trecut si totul sa pierdut  si acuma a trecut totul fiindca tu in inima mea ti-ai gasit cel mai pretios loc ce la-m rezervat numai pentru tine , locul va fi doar al tau si poate pentru totdeauna . Cu tine de cand te-am cunoscut am invatat din nou sa iubesc si sa traesc viata , cu tine simt cum trece viata , cum zi de zi rasare un soare pentru noi si noapte de noapte o luna apare pe cerul instelat .

                              Ascultati inima si iti voi spune cele mai frumoase cuvinte din inima , inchideti ochii si ma vei vedea mereu alaturi de tine si inimioara ta , intinde-mi o mana si eu voi fi mereu acolo pentru a o prinde si tine mereu langa mine , deschide-ti gurita si eu voi fi mereu langa tine pentru a o saruta cu pasiune , aprinde focul iubiri in inima ta si eu voi fi acolo pentru a-mi incalzi sufletul .Pe zi ce trece eu te iubesc si mai tare si fiecare lacrima de-a mea ma doare ca ele curg din cauza ta ca nu te pot vedea mereu alaturi de mine , sunt trist si parasit ca o floare ofelita .

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=fylhAykqwPY&feature=fvwp

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
10 years ago
posts
100
views
13,872
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0485 seconds on machine '191'.