Over 16,529,316 people are on fubar.
What are you waiting for?

jyaky39's blog: "iubire"

created on 05/01/2013  |  http://fubar.com/iubire/b353985

                                                                                                      In armonia de culori eu doar pe tine stau si te privesc si-acei ochii seducatori ma fac sa inebunesc dupa ei , obrajii parca ti-saprind cand doar la tine eu ma uit si-ai vrea parca sa te cuprind , nencetat sa te sarut . La tine-as vrea ca sa ajung si tu acelasi lucru il doresti , se ne sarutam indelung si sa privesti in ochii mei , chiar daca tu nu ma cunosti  eu dupa tine ma topesc si-acei ochii seducatori ma fac sa inebunesc dupa ei . O lebada albastra pluteste pe apa i-a soptit ceva vietii , iar un fluture zboara gratios si ii canta ceva vietii ! Eu ii zambesc vietii si astept sa mi se raspunda , eu salut viata si astept sa fiu baga-n seama . Un porumbel alb moare inainte de apus , inainte ce il mangaie viata !

                                                Ai pasit incet in viata mea in pasi de vals si mi-ai lasat un zambet trecut peste lume din celle mai indepartate meleaguri de unde te afli tu in aceste momente singurica , ai alergat incet facand o piruieta si eu ti-am soptit ca ti-am ales secretul , te plimbai cu luna si te-ai oprit din dans incepand sa-mi spui nu te mai aud ! IUBESC ! La inceput am cunsocut un suflet , un suflet de culoare gri ce ma-ndemna sa adun praful de stele , am cunsocut o mana stanga , ce frumuasa era , o mana ce m-atingea pe gandu-mi departat .

                                                 Am cunsocut petale si frunze galbene , moarte , i-am cunoscut si luna cu cerul ei  negru-n zi . Te-am cunsocut pe tine , cu gustul de pelin , cu buzele-i ca mierea si rasul de copil ! Ma aplec ... te desenez si sar sa te sarut inchizand ochii si incep sa te visez ! A inceput sa ninga si tu ai disparut , dar mi-ai facut cu ochiul si semn sa te astept ! Ma mangai fara sa vrei cum o faceai mereu in visele mele si razi la mine , dulce grai , cum nu ai facuto niciodata . Azi acuma rad la tine , la soare , la lume , m-ai invatat sa-ti soptesc in soapta cuvinte magice de iubire , sa rad in lumina . Azi cred in viata fiindca soarta-mi surade , cred in tine si-mi place sa cred . 

                                                 Din nou un suflet ce te-asteapta in norii plini de lacrimi , nu-ti vrea privirea , ce n-a portin inca din steau ta si vreau sarutul  buzelor tale ce au ramas pecetluite peste ale mele cand mi le sarutai in aceste nopti de vis frumos .

                                                 Asa cum sunt eu in aceste momente iubindu-te pe tine si asteptandu-te sincer sa fiu nu ma mai recunosc , plang , rad si iar plang , alerg sa te prind , sa te vad , te strig mereu in visele mele si incep sa suspin , incep sa rad din nou , stiu n-am crezut ca am sa pot sa rad asa de fericit alaturi de tine .

http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg&list=PL1147BB3E32CAF83D

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
10 years ago
posts
100
views
13,888
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0817 seconds on machine '51'.