Over 16,529,318 people are on fubar.
What are you waiting for?

Het basisconcept van mobiele telefoons begon in 1947, toen onderzoekers keken naar mobiele autotelefoons en realiseerde zich dat door het gebruik van kleine cellen met frequentie hergebruik, ze konden de verkeerscapaciteit van mobiele telefoons aanzienlijk te verhogen. Op dat moment de technologie daartoe niet beschikbaar. Dan Martin Cooper, een voormalig general manager voor de systemen divisie van Motorola, beschouwd als de uitvinder van de eerste moderne draagbare handset, introduceert een draagbare mobiele telefoon. Bell Laboratories introduceerde het idee van de mobiele telefoon de communicatie in 1947 met de politie auto-technologie. Echter Motorola als eerste de technologie in een draagbaar apparaat dat is ontworpen voor gebruik buiten een automobiel en in 1979 de eerste commerciële mobiele telefoon systeem begon de werking in Tokyo.
De telecom-industrie speelt een belangrijke rol in de wereldeconomie en de wereldwijde inkomsten. Volgens de International Data Corporation Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, leveranciers zal in totaal 982 miljoen Smartphone schip tegen het einde van 2015.
India zag de introductie van mobiele telefoons in 1995 als Kolkata werd de eerste metro met een mobiele telefoon-netwerk en India vandaag de dag is een van de grootste mobiele telefoon markten van de wereld. De grote groei van de mobiele abonnees in India heeft aangetrokken buitenlandse bedrijven in mobiele diensten te investeren in het land. Het aantal van de mobiele telefoon abonnees is gegroeid van jaar tot jaar en het is het maken van een explosieve groei.
De Indiase telecom-industrie is getuige geweest van een significante opleving en is op dit moment op een hoge snelheid groeipad, genieten van een groei van bijna 45% per jaar die behoort tot de hoogste in de wereld. India heeft op dit moment bijna 550 miljoen telecom abonnees, wat zich vertaalt naar een tele-dichtheid van 46%. Volgens Business Monitor International, is India op dit moment toe te voegen 8-10 miljoen mobiele abonnees per maand. Er wordt geschat dat tegen het einde van 2012, ongeveer de helft van de bevolking van een land zal een mobiele telefoon bezitten. Dit zou betekenen 612 miljoen mobiele abonnees, goed voor een tele-dichtheid van ongeveer 51%.
De telecom-industrie kan een lichtpuntje in een onrustige wereld economie. De vraag van consumenten en bedrijven voor draadloze service is naar verluidt tanken dat de industrie omzetgroei. Geografisch gezien, zullen Azië en andere opkomende markten te stimuleren draadloze omzet met 64%, terwijl de draad lijn inkomsten zullen naar verwachting slechts een bescheiden groei laten zien. Het grootste deel van de groei in zowel de draadloze en draad lijn sectoren wordt verwacht van breedbanddiensten, met draadloze 3G-en 4G-breedbanddiensten naar verwachting tegen een samengesteld tarief van 24% zal groeien 2012-2017. In dezelfde periode, zijn draad lijn breedbanddiensten voorspeld te groeien met een samengesteld tarief van 13%. India en China zijn de snelst groeiende landen, waardoor 75 miljoen abonnees per kwartaal en zijn nu goed voor 27% van de wereldwijde abonnementen.
Fran Caulfield, Research Director voor Insight Research had gezegd Ondanks de wereldwijde economische onzekerheid, de telecommunicatie-industrie is een sterke omzetgroei, die wordt gedreven door de consument het gebruik van Internet en zakelijke mobiele oplossingen zien. Deze worden waardoor nieuwe toepassingen.

telefoon kopen

beste smartphone

dual sim telefoon

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0386 seconds on machine '80'.