Over 16,524,246 people are on fubar.
What are you waiting for?

Los Angeles Times heeft gemeld dat het Android besturingssysteem, ontwikkeld door Google, werd geconsolideerd als de dominante besturingssysteem in de smartphone categorie, gevonden in ongeveer 50% van alle slimme apparaten in de eerste helft van 2012. De cijfers hebben betrekking op een studie van het adviesbureau Canalys in 56 landen in de loop van het tweede kwartaal, waarin werd geconstateerd dat Android is de grootste in 35 van deze gebieden.
Android werd de dominante besturingssysteem in high-end telefoons over de hele wereld in het najaar 2010 toen het haalde Nokia's Symbian, een software bedrijf in het uitsterven. Finse technologie werd vervangen door Windows Phone van Microsoft dit jaar. Apple met zijn iOS, het systeem dat de iPhone draait, is de tweede meest populaire platform, met 19% marktaandeel, terwijl het bedrijf Steve Jobs is 's werelds grootste maker van smartphones.
De dynamiek van Android lijkt te beginnen. De verwachting is dat in 2016, 72% van de mobiele telefoon van wordt draait op Android, Android moet die datum een ​​bijzondere marktpositie hebben. Echter, niet alles is rooskleurig voor het platform. De verschillende versies die logge applicatie ontwerp interoperabel te maken tussen de verschillende versies van het besturingssysteem moeite heeft homogenisatie.
Op zijn beurt, de afwezigheid van een winstgevend business model voor de ontwikkelaar vermindert de stuwkracht van het maken van creatieve software voor het platform. Ze appelleren aan toepassingen die resulteren in tastbare voordelen in de kortst mogelijke tijd te ontwerpen.
In Latijns-Amerika dit breidt eigenlijk. In de regio Android moeten overwinnen RIM, die nog steeds de leiding vast te houden met hun BlackBerry, en aantonen dat hun value proposition is beter dan die vertoond wordt door Apple, die tot een crawl, begint te worden gevoeld.
In de regio, zal Google vechten om de toekomst van Android te verbeteren. Het eerste element om te overwegen is wat te doen met de eerste golf van teams die naar de regio kwam met versie 1.6 van het besturingssysteem, die zeker niet over de impact die de belangrijkste promotors: Motorola en Samsung wilden genereren.
In Venezuela, in het bijzonder, zal het een strategie van vetmesting. De operators en distributiekanalen zullen naar verwachting meer dan 3 miljoen Android Smartphone tegen het eind van het jaar, met het platform van 2.1, 2.2 en 2.3 besturingssysteem. Een werkelijkheid die Venezuela moet de impact van de BlackBerry die nog steeds absolute leiders in de categorie met meer dan 2,1 miljoen exemplaren van RIM data-abonnementen te overwinnen.
Deze drie versies genereren compatibiliteitsproblemen. Zodat het ontwerp uitgevoerd is voor alle. Zonder twijfel, een markt stimulans om lokale ontwikkelaars, die op zoek zijn een alternatief voor zakelijke Android om hen toegang tot een groeiende wereldwijde markt.

telefoon kopen

beste tablet

tablet pc

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.2835 seconds on machine '54'.