Over 16,513,653 people are on fubar.
What are you waiting for?

Hier zijn enkele van de beste apps wel.

Chameleon Launcher de ontwikkelaar gepeld uit duizenden dollars om een ​​betere Android homepage te krijgen en nu is het uit voor openbaar gebruik. De Android's standaard widget-systeem krijgt een frisse uitstraling en verschillende API's zijn bedoeld voor ontwikkelaars om te knutselen met, in het. U kunt tweaken de schermen en voeg een beetje kruiden.

Amazon MP3 aan de andere kant, is niet nieuw, maar populair nu met de Britten. Amazon lanceerde haar nieuw ontwikkelde Amazon Cloud Player in Verenigd Koninkrijk, die gebruikers in staat stelt om muziek af te spelen van de muziek locker. Men kan ook nieuwe nummers automatisch toe te voegen aan de Cloud Player.

De nieuwe app Talking Ginger heeft meer dan 500.000 installaties binnen enkele dagen na de release, die is ongelooflijk op zijn zachtst gezegd. Net als de andere "sprekende apps," de dierlijke held herhaalt de woorden die je spreekt naar u terug. Deze app is erg populair bij kinderen en volwassenen.

Daarnaast heeft dit jaar de Guinness World Records boek komen met een eigen augmented reality metgezel app ontwikkeld door efficiënte Android app-ontwikkelaars die met verschillende soorten interessante haaien, slam-dunking papegaaien, unieke set van spinnen, de langste slangen en kortste mannen ter wereld met zich meebrengt spectaculaire effecten.

Inschrijving muziekdienst eMusic heeft een Android-tegenhanger die werd gelanceerd in het begin van 2012. Men kan luisteren naar hun lijst van liedjes en zelfs vragen om aanbevelingen van anderen. In haar betaalde dienst, kan men muziek te downloaden van de dienst.

De International Cricket Council heeft haar eigen Android-app die zich richt op het laatste cricket nieuws en actie, team informatie, samen met een uitgebreide tekst commentaar tijdens de live wedstrijden. Men kan ook live wedstrijden.

Bloomberg is een van de meest actieve omroepen en heeft een fantastisch apps ontwikkeld door verschillende Android app-ontwikkelaars voor meerdere platformen. De nieuwste app brengt zijn radiostation naar smartphones met live audio van de radio. Shows zijn ook beschikbaar op aanvraag.

De Triggertrap is een Android app die is ontworpen om te werken met een SLR camera en bevat functies zoals time-lapse, long-exposure en Star Trail. Is een dongle nodig om de verbinding tussen de Android-apparaat en de SLR camera te maken.

Geotracks is een GPS-gebaseerde applicatie, die ook is een locatie-sharing app met de mogelijkheid om locatie te delen met vrienden in real-time. Het is met behulp van de Geoloqi de API en functioneert als een stand-alone applicatie.

Distress Signal staat bekend als een mobiele noodoplossing app die mensen kunnen helpen om de lokale hulpdiensten te contacteren als ze ver weg van huis. Emergency tekst wordt verzonden in de lokale taal aan de hulpdiensten. Het werkt in enkele landen als van nu.

Voormalig atleet Michael Johnson is terug met een fitness-app Motiv8 in Android waarin de runs volgt tijdens het afspelen van muziek. De vocale aanmoediging langs de weg zullen zijn van Michael Johnson zelf.

Officiële Android Insomniac app is eindelijk klaar met. Deze app biedt uitgebreide informatie en inhoud van de gebeurtenissen is samen hosting met relevante foto's, video's en een radiostation.

Mijn archief is een nieuwe app die helpt haar gebruikers op te slaan notities, foto's en links en is vergelijkbaar met Evernote. Het kan gegevens uitwisselen tussen verschillende apparaten met behulp van Wi-Fi of USB.

telefoon kopen . goedkope telefoons . android tablet

 

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.2322 seconds on machine '190'.