Over 16,528,182 people are on fubar.
What are you waiting for?

jyaky39's blog: "iubire"

created on 05/01/2013  |  http://fubar.com/iubire/b353985

buna seara iubito nr 2

                                                                                                   La piept , pintre bubuiturile profunde si rare ale inimii sale , GHITA simtea inimioara iubetei zbatandu-se emotionata ca o privighetoare speriata in colivia ei . Chipul acela zambindu-i atat de minunat il facea sa se topeasca de fericire , o ridica de peste piept in dreptul ochilor sai luandu-i obrajorii in palme si incepu sa lase saruturi tandere ca niste rugaciuni pe buzele tremurande .

                          Clipe indelungi isi mangaiara si sarutara chipurile pana cand saruturile se topira-n zambete si priviri fermecate .

                          Doamne , cata iubire pot cuprinde ochii tai , minuna-to , murmura GHITA , crezi ca mai e loc si de putina placere ?

                          Mi-am daruit-o azi toata ziua asteptandu-te , recunoscu ea cu o privire vinovata .

                          Nu-i nimic , am sosit sa-ti darui ceva ce numai eu iti pot da , stii bine ca nu te poti satura de asa ceva ...

                          Zambetul ei infiorat ii fura raspunsul de pe buze . GHITA se trase usor deasupra ei , sprijinit pe brate fara sa o atinga decat cu buzele si incepu sa-i mangaie chipul usor cu varful lor . Ochii ei se inchisesera savurandu-i senzualitatea atingerilor , simtind cum e sarutata cu buzele  , cu respiratia , cu privirea , cu emotiile , cu gandurile , cum toata fiinta lui i se revarsa prin porii pielii dilatati de placere , din varful buzelor sale .

                          Lasand in urma fata ei vibrand literalmente fizic de placere , sarutarile lui coborara mai departe cu delicatetea si atentia unui gradinar indragostit pasind prin propiai gradina de flori , adorandu-si fiecare fir ca pe propiul copil , sarutand fiecare bucatica de piele ca si cum acela e altarul sfant al unui miracol ...

                          Ea isi simti sanii inaltandu-i-se doritori , gata sa-i intampine in zbor saruturile .

                          GHITA ar fi vrut sa-i zdrobeasca flamand in gura ca alta data dar acum se lasa patruns de desavarsirea lor nepamanteasca si isi purta sarutul in pelerinaj pe curbele lor , urcand adorator spre izvoarele rosii de placere .

                          Intru-n ritual magic , limba inconjura aureolele colorate si se topi senzual peste sfarcurile hiperexcitate , luptandu-se cu ele pana cand gura inghiti totul facand-o sa se zvarcoleasca inebunita cu mainile infipte in parul lui .

                          O poezie in imagini , asta ii parea zbuciumul ei , si infiorat de admiratie GHITA isi continua lectura pipaind mai departe cu buzele sublima opera . Mijlocul ei moale si catifelat il primi unduindu-se ca o mare in ritmul rasuflarilor fierbinti , lasandu-l sa alunece liber peste tot , tot mai jos , tot mai jos ... si pe cararile placerii incepura a rasarii fine moi de par pubian care-i gadilau placut buzele facandu-l sa zambeasca bucuros .

                           In sfarsit gura lui ajunsese in coltul de paradis al barbatilor , poarta pazita de ingerii placerii in care intra doar cei inarmati cu lancia dorintei si scutul iubirii . Cu ochii inchisii ii cuprinse tot sexul in gura cu un sarut mustos,smulgandu-i cel mai profund geamat din ceea seara si facand picioarele  sa se deschida visandu-se aripi , inaltand inebunite sexul in gura lui ca pe o ofranda daruita zeului adorat !

                           Trupul ei incepu a se unduii incontrolabil prevestind furtuna si umpland de emotie pieptul temerarului matelot .

                           In barcuta sa , o printesa gingasa invelita in rosie tesatura , iesi speriata sa se adaposteasca in inbratisarea buzelor sale.

                           El o dezveli tandru si ferm in acelasi timp cu  limba umeda si o ispiti intru-n dans salbatic al placerii . Clitorisul vibra erupand ca un vulcan rauri de placere incandescenta adanc in trupul femeii , in timp ce vulva , inclestata de excitatie , pulsa sub mangaierile grele ale limbii umede .

                           Uitand ce i se intampla sub valurile de extaz , cu ochii dati peste cap si gura tremuranda , ea isi agita inebunita mainile prin parul lui , incercand sa-nteleaga ce se petrece , ce miracole extazice s-au nascut tocmai acolo , intre picioarele ei . Isi aducea aminte confuz de un barbat pe care-l iubea , dar nu mai era sigura nici ce este acela barbat si sigur ca nu mai credea ca ceea ce se simtea  ea acum s-ar  fi numit femeie , mai degraba o plamadeala miraculoasa de materie cu lumina .

                           Si lumina incepea sa cuprinda totul , sa vibreze placere si-ntr-o clipa transcedentala golita in timp , totul exploda magnific intr-o liniste interioara atat de extazica incat rabufni inafara intr-un urlet glorios !

                           Cu spatele arcuit , trupul ei vibrand isi dezvaluia in sfarsit natura , de lira elogiatoare a placerii ,de amfora a extazului ...

                           Cand orgasmul se risipi , infiorat in fata minunii , GHITA saruta usor si tandru miezul inca pulsand al vaginului ei si se ridica atent langa chipul iubitei sale , ... . Trupul ei zvacnea uitat si ochii ametiti privind in gol inca nu isi aminteau nici ei de nimeni , dar GHITA se intinse rabdator langa ea privind-o fermecat si lasand-o sa-si savureze clipele de placere pana la ultima picatura ...

                           Usor , buzele ei tremurande recapatasera astamparul si inflorira intr-un zambet cand se intoarsera spre GHITA . Cu privirile arzand de dragoste , se topira unul in bratele celuilalt sarutandu-se pasional cu ochii deschisi , ca sa-si dezveleasca unul altuia tot sufletul .

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
10 years ago
posts
100
views
13,870
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.051 seconds on machine '189'.