Over 16,529,094 people are on fubar.
What are you waiting for?

errer's blog: " brubk"

created on 04/19/2015  |  http://fubar.com/brubk/b362781

brudekjoler nettbutikk.

Jeremy Renner married

Foto: Getty Images

brudekjoler nettbutikk

Ved å gjøre det,Renner forklarte at han har holdt tett om hans ekteskap å beholde jobben som en filmstjerne forstyrrer hans personlige liv.

"Jeg har prøvd å beskytte min families privatliv,min kones privatliv.Jeg trenger ikke henne å få hamret med livet mitt," sa han på en Washington,D.C.,Screening av hans nyeste film,Kill the Messenger,i går kveld. brudekjoler 2015

Se mer: Hvilken kjendisparet skal gifte seg neste?

"Personvern problemene er viktig fordi jeg vil at hun skal gå om hennes dag uten å bli plaget," sier Renner,som begge stjernene i og produserte sin siste film.

På spørsmål om han er gift (han dukket opp iført et bryllup band),svarte Renner,"Ja."

kjøpe ballkjole Selv Renner,hvem har også hovedrollen i The Hurt Locker,American Hustle,og Arven,hadde holdt taus om sitt ekteskap før nå,dette var ikke første gang han hadde slitt en giftering i offentligheten.Ifølge Us Weekly,han først sported et band på sin venstre finger mens han deltok i det 17.årlige Hollywood Film Awards i oktober 2014.

Hans uttalelse om ekteskap var kort,men han gjerne plikt journalistenes spørsmål om farskap."Det er det beste jeg noensinne har gjort & mdash; gjør det senere i livet Da jeg oppnådd en masse ting som jeg ønsket å oppnå,...Jeg er så velsignet for at nå kan jeg virkelig tilbringe tid med familien TheEneste jeg tenker på når jeg ikke er med barnet mitt er: "Hvordan får jeg til barnet mitt? 'Jeg trenger å komme til henne,og jeg er veldig ulykkelig når jeg ikke ser henne.Jeg virkelig elsker å være en far,"sa han.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 2.9287 seconds on machine '179'.