Over 16,513,842 people are on fubar.
What are you waiting for?

brudek's blog: "dddddd"

created on 04/17/2015  |  http://fubar.com/dddddd/b362760

brudekjoler nettbutikk.

 

Frem til dette punktet,alt vi visste om Lauren Conrad bryllupet var at det ble holdt i Santa Ynez,California den 13.september,og at hun hadde på seg en Badgley Mischka kjole.Takket være hennes bryllup album,som Us Weekly publisert,men nå vet vi mye mer.Her en noen av våre favoritt funn om tidligere reality-stjernens store dagen.

brudekjoler nettbutikk

Hennes tog var 10 meter lang!"Jeg gjorde en fotoseanse,og det var en kjole med en gigantisk tog," Conrad forklart av kjolen hennes dramatiske baksiden."Så jeg mailet [designernehe designers<9> For deres non-denominational seremoni,Conrad og Fortell utvekslet opprinnelige løfter.Og Conrad tok henne måneder."Jeg holdt en mappe på telefonen min,og når jeg tenkte på noe,vil jeg legge til det," sa hun til oss.

Brudens slør var en last-minute avgjørelse.Conrad var ikke sikker på headpiece,men når hennes frisør,Kristin Ess,plasserte den på hodet,livsstil guru velig sa "Jeg er klar for å gifte seg!"

Conrad (og Fortell tallet!) Giftering matcher hennes forlovelsesring.De nygifte valgt rose-gold gifteringer fra XIV karat,og Conrad valgte en liten skur av bling,med en pavé-dusted band.

The bryllupsgave Tell ga Conrad var virkelig søt.Ikke bare var det et eple medaljong & mdash;som matchet bryllupet tema & mdash;inne i halsbånd var noen avrevne menyen fra deres første date.Conrad gave å fortelle var ikke altfor dårlig heller: en 1960 Omega Seamaster watch.

De buketter var så romantisk som vi forventet dem å være.Gilly Blomster og arrangementer samlet hvite,rødme,og frodige grønne oppblomstringer av georginer,peoner og hage roser.

The Paper Crown designer hadde 10 brudepiker,inkludert Laguna Beach og Hills co-star Lo Bosworth.Hver "hushjelp kledde en blush chiffonkjole av å velge sine."Vi ønsket forskjellige kjoler for visse folk," Conrad sa hennes jentenes kjoler."Vi tok hensyn til folks former og vanlige bryllup farger."

Se mer: brudepike kjole Picks for Lauren Conrads Tidligere Hills Co-Stars selskapskjole nettbutikk

For their non-denominational ceremony, Conrad and Tell exchanged original vows. And Conrad's took her months. "I kept a folder in my phone, and whenever I thought of something, I'd add it," she told Us.

The Tell invitasjon suite er designet av Rifle Paper Co.."Jeg er en stor fan!"Conrad sa om hennes papirhandler.Så mye,at hun annonserte et samarbeid med dem rett etter bryllupet hennes.

Det var to karakteristiske cocktailer på denne feiringen: One,var Ketel Vodka-spiked lemonade.Den andre,en brandy og eple cider combo.

Conrad valgte sin eple tema grunnlag om en søt sammentreff.Etter å ha funnet en messing eple på loppemarkedet,har Conrad skjønte raskt Tell samme navn som den berømte sveitsiske som skjøt en pil inn i et eple på toppen av en gutt hode.

Hun bakte en av desserter,som krevde hundrevis av epler.Conrad vervet hjelp av hennes baker venn Hannah Skvarla,og de to rørtråd og skiver de 300 epler for å lage 50 eplekaker."Jeg var liksom:" jeg ikke tror dette gjennom! '»Conrad sa,noe som gjør det gøy."Det var mye,men jeg likte ideen om en home-baked dessert."

For kaken,de holdt det enkelt.Paret valgte en two-tier vanilla-iced sjokoladekake fra A Sweet Savory bakeri.

Resten av menyen,men høres ganske dekadent også.Gjestene hadde et valg av svart stripete bass,toskanske stekt kylling og okse indrefilet til nosh på.For etter partiet,mini grillet ost smørbrød og bite-sized kylling og vafler ble sendt rundt for gjestene å knaske på.

brudekjolen Musikken valgene var på punktet.Conrad gikk ned midtgangen til The Beatles '«In My Life",mens deres første dans var til Når er versjon av "Du er min beste venn." Den musikalske høydepunkt,men ble da Tell,den tidligere front-man av Something Corporate,hoppetpå scenen og sang Frankie Valli er "Kan ikke Take My Eyes Off You" til Conrad.

Overall,det høres ut som en utrolig bash!

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0862 seconds on machine '7'.