Over 16,529,137 people are on fubar.
What are you waiting for?

ereee4's blog: "brubk"

created on 04/19/2015  |  http://fubar.com/brubk/b362778

brudekjoler nettbutikk.

Signs You've Found

Foto: Abby Jiu

brudekjoler nettbutikk

1.Du begynner å bruke superlativer.Hvis du plutselig inspirert til å beskrive din kappe som "den vakreste kjole i verden","den mest fantastiske kjolen jeg noen gang har lagt øynene på",eller bare "de beste kjole," du har funnet (annet) sjelefrende.

2.Du kan plutselig se for å gå ned midtgangen mot dine fremtidige hubby.Picturing din brudgommens lamslått reaksjon på den røde carpet-worthy kjole som du glir ned midtgangen?Jakten er over.

3.Du begynner å lure på hvor ellers du kunne bære den kjolen.Sporting din kjole på en tur til supermarkedet er helt normal,ikke sant?

Se mer: The 2014 Emmy Kjoler Brides-to-Be må sjekke ut

4.Alle andre klær plutselig blekner i forhold til det.Selv at uber-flattering vintage Chanel skift du fant på salg ser trist i forhold til stunner du rocking på nå. brudekjole

5.Noen i gruppen er å rive opp,selv om det ikke er deg.Du kan ikke være den typen for utilslørt viser av følelser,men sjansene er hvis din mor,søster eller beste venn er sniffling,har du funnet din ideelle match.

6.Du er overbevist om kroppen din har aldri sett bedre ut.Enten det er en cinched havfrue kjole som fremhever kurvene dine eller en slank silke kappe som utfyller din atletisk ramme,har Gisele ingenting på deg når du er kledd i denne stunner.

Se mer: Going Wedding Dress Shopping?Ikke glem å ta disse tre viktige ting

7.Kjolen din kan ikke være rosa,men ansiktet ditt har tatt på en rosenrød glød.Husk din første date med fyren,og hvordan du rødmet voldsomt når komplimenter var involvert?Hvis kjolen fremkaller den samme rødmende reaksjon,kan det være din sartorial kamp laget i himmelen.

8.Ingen andres mening teller.Din perfekte kjole kan gjøre deg til en bit av en bridezilla,fordi hvis du elsker det,din entourage bedre elsker det også.

bryllups kjoler 9.Utsiktene til ikke iført kjole på den store dagen er for mye å bære.Jada,er brudgommen viktig,men hvis du ikke kan bære denne kjolen?Bryllupet er offisielt av.

10.Du føler at du faller i kjærlighet over på nytt.Hvis du opplever en coup de coeur som den du følte da først faller for brudgommen,er det på tide å si ja til kjolen din.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
8 years ago
posts
3
views
208
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0585 seconds on machine '190'.