Over 16,555,632 people are on fubar.
What are you waiting for?

falskklokke's blog: "Falsk Klokke"

created on 09/02/2015  |  http://fubar.com/falsk-klokke/b364500

En av de nye falske klokker ulovlig i de mest enkle og elegant swirl tilfredsstillende for 2014, ikke overraskende, kommer fra våre tyske venner på A. Lange & Söhne. Tourbillon 1815 umiddelbart fanget min oppmerksomhet når vi har lært om det på SIHH 2014 på grunn av virvel av stor diameter og gode utseende, leselig på grunnlag av 1815. Å være en populær samling Lange, det stopper ikke der, og dette tourbillon base noen flere triks i ermet.
A. Lange & Söhne er ikke mye "bare tourbillon" klokker, hvis du tenker på det. De produserer ikke at mange globale virvler. Når de gjør det, er den tourbillon normalt en del av en bredere samling av eksotiske komplikasjoner. Her, derimot, har vi bare tiden og tourbillon som dobler som et datterselskap sekunder dial og det er noe virkelig bra om det.
Den 1815-kolleksjonen er ganske lett å identifisere ved bruk av Lange time markører arabiske tall på urskiven og hender i den karakteristiske blå stål (som er svært godt kalibrert). 1815 modeller i samlingen har sett mye variasjon i de senere år, hver egentlig enkel og nøktern. Selv om en virvelvind, per definisjon, er neppe en karakteristikk av enkel design, er det gjort på en smakfull måte, men visuelt interessant her.
Hvis vortex ser bra er fordi det er. Det er det største skrittet virvle rundt, men det er mer enn halvparten av størrelsen på skiven. Det kan være den største vortex diameter A. Lange & Söhne produserer for tiden og er 13.2mm bred. Du får en dyp visning i bevegelse, og du kan faktisk se gjennom den andre siden av tillit, men ikke på noen måte fremmer dyp forståelse av håret arm.
Mekanisk, virvelen i modellen 1 815 har to interessante funksjoner som aldri før har eksistert sammen i en virvelvind. billigere klokker Tilbake når A. Lange & Söhne Cabaret Tourbillon opprinnelig utgitt i 2008, introduserte de det første gang tourbillon med hacking sekunder (stoppe sekunder) funksjon. Dette betyr at når du trekker kronen swirl konstant til du skyver foran kronen. Hensikten med denne funksjonen i klokker er å muliggjøre en mer nøyaktig innstilling av tiden.
1815 Tourbillon inkluderer opptil mekanisme og kombinerer det med en komplikasjon reset. Dette stanser ikke bare virvel når kronen er på, men også tilbake sekundviseren til null. Denne siste funksjonen er en mye sjeldnere funksjon (du finner det i noen klokker Glashutte Senator opprinnelses faktisk), og når den kombineres med en stopp sekunder funksjonen gir optimal kontroll når du setter tiden.
Disse egenskapene er alt takket være den nye A. Lange & Sohne L102.1 kaliber hjemmelaget og dekorert manuelt sår bevegelsen. Bevegelsen inneholder 262 deler og opererer på 21.600 flasker per time (3 Hz) med en kraftreserve på 72 timer. Du vet hva som ville virkelig søtet avtalen? En kraftreserve indikator på baksiden av bevegelsen (eller på siden av saken).
Siden dette er en luksus watch i en allerede eksklusivt merke A. Lange & Söhne plasserer en stein diamant slutt på baksiden av tourbillon utvalg i motsetning til en syntetisk rubin. Man kan se det ved baksiden av saken ved enden av balansen hanen gravert for hånd. Som ganske mye sier seg selv at så Lange, er bevegelsen vakker, og i dette tilfellet jeg virkelig likte enkelhet og tredimensjonalitet av det også.
Leddet, ville jeg normalt ikke har noen interesse i en stor 39.5mm men se litt 1815 Tourbillon gjør en overbevisende argument for seg selv. Det er en rolig behagelig design forbedret for en mer entusiastiske samleren med tillegg av vortex, så enkel lesbarhet av designen ikke er blokkert av inkludering sin. Klokken er ikke som er tykk, blir om 11mm tykk.
A. Lange & Söhne vil tilby to versjoner av 1815 Tourbillon. Den første er standard dommeren. 730,032 18 karat rosa gull. Den kommer på en Brown Crocodile armbånd. Det er også et begrenset opplag på 100 stykker ref. Versjon 730,025 solid platina tilsvarte en svart krokodille stroppen. Pris for A. Lange & Sohne Tourbillon 1 815 $ 164 100 18-karat rosa gull og $ 201 300 for den begrensede platina modell. gode replica klokker

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0622 seconds on machine '190'.