Over 16,555,653 people are on fubar.
What are you waiting for?

falskklokke's blog: "Falsk Klokke"

created on 09/02/2015  |  http://fubar.com/falsk-klokke/b364500

I gjennomgang av Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01 falske klokker, jeg påminnelse på hvor dypt min metning i verden av klokker egentlig er. Det er flere lag til å gjennomgå eller bare verdsette en klokke, og bare ved å trå ut av mine egne sko kan jeg selv forsøke å ta dem alle i betraktning. Det jeg mener er at jeg har fått en helt annen øyet når det gjelder å se på design, og mitt perspektiv når man vurderer nye produkter er ganske annerledes enn for folk flest. Selvfølgelig, ingen som tilbyr mye hjelp i å avgjøre hvorvidt jeg liker Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01, men det er min måte å si at jeg ikke nærmer alle se anmeldelser på samme måte.

På et kontor i London, chaps som startet Uniform Wares har å gjøre med veksten av et selskap som de ikke har tenkt på å være bare om klokker. For de siste årene, har de sett sine enkle, sterile slåtte ur vokse i popularitet, og selv nylig har begynt å flytte sine ur produksjon til Sveits, vekk fra Asia. Så igjen, med kvarts bevegelser og mangel på merkevarebygging, Uniform Wares klokker er ikke de typiske typer elementer mest timepiece entusiaster oppsøke. Så hva er dette merket handler om?
Sterile ringer er en interessant ting, og mens de er ikke helt fraværende fra verden av produksjons klokker, de er ikke svært vanlig. Ved steril, jeg snakker om ringer mangel merkevarebygging, og noen ganger noen ord i det hele tatt. Noe du finner på alle Uniform Wares klokker (i hvert fall for nå) er ingen branding i det hele tatt på ringer. Dette gir en interessant, elegant utseende, og en tvungen fokus på ren design av skiven og fall, uten forstyrrelser av logoer. For Uniform Wares, mangel på merkevarebygging i sin merkevarebygging.
Det er også en viss mangel på ensartethet til å være "Uniform". Ta for eksempel den Uniform Wares 351 Series of klokker. Samlingen har tre modeller, og ingen av dem ser det samme eller har den samme bevegelsen. Faktisk det eneste uniform om de 351 Series klokker er diameteren av saken og prisen på brikkene. Så når vi viser denne klokken som å være i 351-serien, hva du trenger å vite er at det er 351 / RG-01 klokke.
For å forstå utformingen av Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01, må du forstå hvordan designerne i Uniform Wares blir inspirert. For det meste, de ser på klassiske ur og klokker, og trekke ut elementer fra dem. De bruker disse elementene for å skape nye design, veldig mye som en motedesigner kan låne eksisterende elementer for å skape et nytt antrekk. Når det er sagt, de fleste ser på det enkle og polert utførelse av de fleste Uniform Wares klokker ville ikke forstå det. Faktisk, for mange mennesker disse er "glatt utseende klassiske klokker med en moderne vri."
Det er også en "design" vri klokker ment å appellere til de som er svært interessert i at verden (fra "design"). Oh yes, design verden, et sted jeg personlig kjenner godt, men når jeg er der jeg føler meg som en utlending. Slotted pent mellom arkitektur verden og moteverdenen, er utformingen verden mest interessert i funksjonselementer eller industriell design, og hvordan samfunnet går om å komme opp med det eller å håndtere det. Jeg synes at folk som er besatt med design ofte kjempe mot en kjerne intern kamp, ​​og det er kampen for "form eller funksjon ?!"
Kampen handler om å velge hvilke elementer som skal hjelpe fylle sine liv. Har de velge elementer som vektlegger "form", som tilbyr estetiske opptredener, men kanskje mindre enn optimal verktøyet eller ergonomi, eller gjøre de velger "-funksjonen?" På denne siden av gjerdet alt handler om kald, hard effektive verktøyet. Dette fungerer, men kanskje ikke spesielt pen i prosessen. Selvfølgelig er den hellige gral for design elskere oppdage de tingene som gjør begge ting godt. Det finnes mange eksempler på de som i kjøpe replica klokker på nett verden.

Det jeg setter pris på om Uniform Wares er at de er nesten utelukkende inspirert av disse timepieces som har vist seg som funksjonelt mesterlig over tid. Faktisk, den grunnleggende strukturen i noen Uniform Wares se er å skape en hyggelig dial, gifte det til en passende sak, og deretter velge riktige farger og materialer for å binde det hele sammen. Jeg tror det grunnleggende formelen er det som hjelper sine klokker alt føles så godt sammensatt, selv om det er en mangel på sammenhengende estetisk DNA mellom de ulike modellene.
Det jeg liker med Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01 er at det begynner med en ring som er veldig mye en moderne destillasjon av en klassisk lommeur oppringt fra det 19. eller tidlig i det 20. århundre. Den ibenholt messing dial er bare litt brun og bjørner søkt rose gullfarget stafettpinnen time markører. Uniform Wares var smart nok til ikke å plassere en polert finish på noen av hendene eller markører, som den type refleksjon dreper lesbarhet. Tallskiven er veldig rent og blottet for tekstur, til du kommer til datterselskapet sekunder oppringning, som har flere markører og noen sirkulær teksturering. En skrå flensring med minutt markører legger et merkelig sporty tone til en ellers enkel og tradisjonell dial design. Det jeg venstre kjærlig mest er symmetri, lesbarhet, og helt uventet avant-garde måte elementene i skiven er satt sammen på en måte som gjør at de føler merkelig harmonisk.
Mens skiven er messing, hendene er aluminium, og Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01 saken er i stål. Stålet saken har en rose gullfarget PVD belegg, noe som bidrar til å gi uret mye mer av en dressy utseende til det. Jeg er faktisk nysgjerrig på om uret ville se så hyggelig som det gjør om den var i børstet naturlig stål, i motsetning til gull tone. Legg merke til at kronen er faktisk svart - en veldig smart design triks som de-streker kronen generelle og gir saken et renere utseende.
På håndleddet, er Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01 case beskjedent størrelse på 39mm bred og bare 8.95mm tykk. Det føles litt høyere gitt mye hvelvet safirglass over dial. Krystallen er ganske fin, men mangelen på betydelige anti-reflekterende belegg betyr negativ effekt lese skiven litt. Så igjen, det er en positiv utforming nytte av å ha noen lett blende av skiven (minst fra perspektivet til folk se klokken på håndleddet) som det bidrar til å gi uret en litt mer "i går" vibe.
Mens jeg tror noen mekaniske Uniform Wares klokker er på horisonten, tiden hver av sine klokker inneholde sveitsiske kvarts bevegelser. Inne i Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01, for eksempel, er en Ronda kaliber 1004 kvarts bevegelse. Det ville være fint å ha denne klokken være mekanisk, men jeg tror ikke det kommer til å skje for tidlig, og det ville ha en stor innvirkning på den splitter prising. Mer viktig er det største spørsmålet om hva Uniform Wares 'kundene ønsker. Som jeg sa, som en klokke merkevare, gjør Uniform Wares virkelig godt med design og mote samfunnet, men det er mye å glede for ur elskere som liker deres design. På en måte, disse er high-end kvarts klokker, gitt den generelle fin kvalitet av tilfellene og raffinert utseende.
Går tilbake til min opprinnelige tanker ved åpningen av denne anmeldelsen - Jeg tror du ser på Uniform Wares 351 Series som en tradisjonell "watch guy" kan føre til er å se godt, om enn litt uimponerende design. Fra perspektivet til et design lover, enkelhet og eleganse Uniform Wares klokker kan være som et pust av frisk luft. Som det er, prisingen av klokker betyr at de er mer enn hva de fleste vanlige forbrukere ønsker å bruke, men mindre enn hva de fleste mekaniske ur elskere bruke - å sette merkevaren er en merkelig posisjon i markedet. Når det er sagt, er enhetlige Wares gjør det bra, så mine pris bekymringer kan være for konservative.
Jeg er veldig glad for at en merkevare som enhetlige Wares eksisterer og jeg finner sine klokker lett å anbefale til mange mennesker. Ville de gjøre det bedre til lavere pris poeng eller høyere seg med mekaniske bevegelser? Kanskje, men jeg tror det ville forstyrre deres hovedoppgave av enkelhet og stil. Pris for Uniform Wares 351 Series 351 / RG-01 er £ 530 (ca $ 850) der moms er samlet. Prisen er ellers £ 441,67 (ca $ 710).
Nødvendig dataMerke: Uniform WaresModell: 351 Series 351 / RG-01Pris: £ 530 (ca $ 850) med momsStørrelse: 39mmVil korrektur personlig bære det: Noen gangerVenn vi vil anbefale det til først: Design lover fascinert av en enkel timepiece som er kuratert av obsessive designere og priset under $ 1.000.Beste egenskap av ur: Hodgepodge av designelementer kommer bemerkelsesverdig sammen for noe veldig attraktivt og iøynefallende.Verste egenskap av vakt: For mye gjenskinn på safirglass. rolex kopi klokker Tykkere PVD belegg på stål tilfelle kanskje litt forbedre utseende. Forvirrende prissegmentet.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0573 seconds on machine '180'.