Over 16,555,602 people are on fubar.
What are you waiting for?

falskklokke's blog: "Falsk Klokke"

created on 09/02/2015  |  http://fubar.com/falsk-klokke/b364500

Sponse den prestisjetunge båtrace Amerikas Cup har vist seg å være en stor avtale for en rekke ur merkevarer så langt, falske klokker og som i mai tidligere i 2015, er Bremont den første britiske urmaker for å være den offisielle timekeeper av hendelsen. Videre fungerer Bremont også med Oracle Team USA, en av de store seil lagene å komme inn i løpet. En så viktig anledningen krever minst en spesialutgave for å gå med det - vi ser mye mer enn det denne gangen skjønt, som Bremont Amerikas Cup Collection har blitt annonsert i dag, som inneholder fire forskjellige - om enn ikke helt ny - referanser.

To, Bremont AC jeg og Bremont AC II, henholdsvis, er dedikert til USAs Cup 2 017 arrangement og er mer elegant i sin styling - går bra med den "offisielle tidtaker" title merkevaren har ervervet. De to andre, mye mer sportslig i konstruksjon og generelle utseende, er den Bremont Oracle jeg og Bremont Oracle II klokker som, som deres navn tilsier, er laget for å gå med merkets samarbeid med berømte seilteam, Oracle Team USA - dagens forsvarere av USAs Cup, ikke mindre.
De Bremont AC I og AC II-modellene er, som nevnt ovenfor, mer elegant i sin design, og mens de har noen "yachting" stil til dem, kan du fortelle de vil føle seg (og se) mer hjemme i på shore enn på en av de høyteknologiske skip, bokstavelig talt flyr over planet åpent vann. AC jeg tar sitt design referanse fra SOLO utvalg (anmeldt her). Det er denne del som er mer enkel og behersket av de to, med en tre-hands layout idrett en sentral sekundviser og en dato i seks posisjonen. Bevegelsen inne i 43mm rustfritt stål er BE-36AE, som bør være en modifisert ETA 2836-2 med en mye velkommen kronometer sertifisering. Pris for Bremont AC jeg er $ 4695. replica klokker norge

Den Bremont AC II derimot sikter høyere med ekstra funksjoner, en gull case - og dermed mye høyere pris. Igjen, 43mm bred, men i dette tilfellet i 18k rose gull med en Bremont "Trip-Tick" side fat sports mørk DLC behandling, er AC II betydelig dressier utseende enn sin tre-hands motstykke. BE-50AE bevegelsen er en modifisert ETA 7750 - nok en gang, med COSC sertifisering. Den fulle oppringt av AC jeg, og sub-ringer i AC II har vært preget med en "Auld Mug" mønster, som representerer formen på trofeet deles ut til vinneren av USAs Cup kamp løpene. Annet enn "marineblått" farging av hendene og den unike mønster på sub-ringer, er AC II heller ligner på ALT-1C vi gikk hands-on med her. Pris for Bremont AC II Chronograph, tilgjengelig i rose gull, er $ 19,095.
De Bremont Oracle I og Oracle II brikker har fortjent blitt oppkalt etter seilteamet: basert på Super, både funksjon COSC sertifiserte bevegelser og er motstandsdyktig mot 500 meter. Oracle jeg kommer med en tre-hender konfigurasjon (den samme bevegelsen som er funnet i AC jeg) over en metallskive som bærer Oracle Team USA logo på 6, alt pakket inn i 43mm widesteel tilfellet med automatisk helium escape ventil, indre myk stryke anti-magnetisk bur, beskyttende anti-shock bevegelse mount og en krone klokka to.
Det er en dyktig pakken, som bare vann motstand i seg selv er ikke i det hele tatt nok til å sikre at en klokke fungerer godt - og setter opp med alle misbruk - på en racing båt. I motsetning til å bare ha en re-branded dial og / eller tilfellet, er det hyggelig å se at klokken aktuelle lover å være i stand til å faktisk håndtere rase det er ment å gå med. Pris for Bremont Oracle jeg er $ 5595.
Den Bremont Oracle II legger aa 24H GMT hånd til Oracle jeg og erstatter den sølvfargede skiven til en i svart - som skal gi det bedre lesbarhet som kontrasten mellom sølv hendene er uforlignelig bedre Agains den mørke bakgrunnen. Begge stykkene er kronometer sertifisert og kommer på en rød gummi stropp og en svart "kevlar-stil" stroppen med spenner i rustfritt stål. Pris for Bremont Oracle II er $ 6195.
Bremont virkelig overgikk seg selv for å prøve og få mest mulig ut av deres doblet tilstedeværelse på USAs Cup, catering til både fans av mer elegant, kjole klokker, og også for de som er ute etter å skaffe seg en bit av den mer robuste, sporty side av Bremont . kjøpe replica klokker på nett

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0494 seconds on machine '179'.