Over 16,555,515 people are on fubar.
What are you waiting for?

falskklokke's blog: "Falsk Klokke"

created on 09/02/2015  |  http://fubar.com/falsk-klokke/b364500

HAUTLENCE og fri-tenkning ny merkevare ambassadør Eric Cantona er kjent for sin out-of-the-box tilnærming til livet og watchmaking. Sammen, denne nye dream team nylig tok sine første skritt mot å skape den første av flere originale og edgy begrenset opplag falsk klokke.


En to-dagers besøk til HAUTLENCE design og produksjon verksted i La Chaux-de-Fonds i slutten av april, etterfulgt av lærerike økter med en case-maker, en dekoratør og en ekstern design workshop, utløste en flom av nye ideer. Denne innsikten resulterte i de første skissene for neste episode i historien om klokker som er anerkjent av kjennere som bragder av mekanisk arkitektur. Modellen ble deretter avsluttet i et nytt møte avholdes i like inspirerende omgivelser i Paris.


Eric Cantona har sin egen kunstsamling bestående av over hundre verk, blant annet en skulptur som inspirerte denne første samarbeidsmodell. replica klokker norge Kommenterer denne felles bestrebelser med en internasjonal personlighet drevet av en sterk forkjærlighet for kunstneriske uttrykk i sine mange former, HAUTLENCE administrerende direktør og grunnlegger Guillaume Tetu begeistret: "Eric er full av ideer og er veldig involvert i denne watchmaking eventyr. Han ble truffet av arbeidet til dyktige håndverkere han har møtt, og vi kan allerede nå si at blå vil være et fremtredende trekk ved dette stykket, som ble inspirert av en samtidskunst skulptur. "


I egenskap eksklusiv partner til merkevaren, Cantona, naturlig vil være til stede for å presentere den første opus som følge av hans samarbeid med HAUTLENCE på merkets 10-årsjubileum feiring i Neuchâtel i september - kick-off arrangement for en påfølgende verdensturné.  kjøpe replica klokker på nett

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0607 seconds on machine '51'.