Over 16,534,335 people are on fubar.
What are you waiting for?

Sunshine's blog: "MY STORIES "

created on 08/13/2011  |  http://fubar.com/my-stories/b342909  |  1 followers

Nocturnal Emission

 

 

HAD AWOKEN FROM MY SLEEP TO GET A DRINK OF WATER OUT OF THE KITCHEN WHEN MY EYE RAN ACROSS HIM SLEEPING PEACEFULLY AND ERECT! I THOUGHT TO MY SELF FOR A MINUTE AND ASKED DO I REALLY WANT A GLASS OF WATER ! I QUIETLY GIGGLED AND SAID NO! I WALK UP QUIETLT TOWARDS HIM A REMOVED HIS ERECT DICK FROM THE BOXER OPEN AND LEANED DOWN AND BEGING TO TWIRL MY MOUTH AROUND IT NICE AND GENTLY AS NOT TO DISTURB HIS PEACEFUL SLEEP!! THE WARMNESS OF MY TONGUE MADE HIM MOVE BUT HE DID NOT OPEN HIS EYES!!

ALL OF SUDDEN I FEEL HIS WARM HANDS GO UP MY LEGS AS HIS SEARCHS MY PUSSY TILL HE FINDS MY WET COVE. AS HIS FINGER DRIFTED AROUND MY WET COVE I FEEL MY BODY MOVES AND MY BREATHING BEACME QUICKLY AS THE WETNESS SEEMED TO TALK TO HIM HIS EYES DRIFTED OPEN AS HE SAID IT JUST LIKE HOW I LIKE IT AND HE PULLED DOWN AS HIS OTHER HAND RAN UP MY T SHIRT. HE BEGIN TO KISS ME SLOWLY AS HIS TONGUE DRIFTED DOWN MY BODY !! HE ASKED ME TO SPREAD MY LIPS OPEN FOR HIM AS HE WRAPPED HIS ARMS A5ROUND MY WAIST AND HE LIFTED MY PELVIS TO HIS FACE BURRING HIS FACE DEEP IN MY PUSSY ! GRINDING MY PUSSY ON HIS FACE ALL I COULD HEAR WAS HIM SLURPING UP EVERY DROP ! AS MY BODY BEGIN TO SHAKE AND TEARS RAN DOWN MY FACE

AS HE FINISHED HE ASKED ME TO GET UP AND STRADDLE HIM ! AS HE WISHED I DID WHAT HE WANTED ! I BEGIN TO RIDE HIM SLOWLY AS I ALWAYS BUILDING HIS ANTICIPATION UP ! SLOWLY MOVING MY PELVIS AGAINST HIS ! HE TAKES HIS THUMB AND MASSAGE MY CLIT AS IF HE KNEW WHAT I WANTED HIM TO DO THAT ! AS HE CONTIUED RO TO DO THAT MY RIDDING SPEED INCREASED HIS EYES ROLLED AND I KNEW THEN HE WAS READY TO EXPLODE ! I GET DOWN AND START SUCKING AGING TILL I FEEL HIS VEIN ON HIS DICK AGAINDT MY TONGUE AND LAST BIT I STUCK THE TIP OF MY TONGUE IN THE TOP OF HIS HOLE AS HE EXPLODED DOWN MY THROAT !!

I GET UP TO WASH MY FACE IN THE BATHROOM! UPON RE ENTERING THE ROOM HE PULLS ME AGIASNT THE WALL COMMANDED ME NOT TO SAY A WORD AS HE INSERT HE SWOLLEN AND ERECT HEAD DEEP IN MY PUSSY ! HE LIFTS ONE OF MY LEGS AND GO TO TOWN ANDS HE FORCEFULLY POUND MY INSIDES I BEGIN TO MOAN AS HE SAYS DIDNT I TELL TYOU NOT TO MAKE A SOUND ! AS BEGIN TO MAKE A NOISE HE POUNDED DEEPER AND DEEPER TILL WE BOTH EXPLODED AND COLLASPED TO THE FLOOR !!

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
12 years ago
posts
24
views
13,997
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss

recent posts

12 years ago
BODY CRAVINGS !!!
12 years ago
MY NIGHT TIME FUN !
12 years ago
HOUSE WORK
12 years ago
Nocturnal Emission
12 years ago
A LONG RIDE
12 years ago
THE SHOPPING SPREE
12 years ago
THE JACKPOT
12 years ago
THE DREAM !!!

followers

DaNnY  
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 11 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0365 seconds on machine '195'.