Over 16,525,900 people are on fubar.
What are you waiting for?

Android-tablets zijn dit jaar must-have tech item! Wie zou niet willen gooien hun zware oude laptop en een glanzende, nieuwe leisteen rock? Niet alleen zou je er super cool, maar youd ook genieten van enkele van de voordelen, zoals monster levensduur van de batterij, grote, kleurrijke scherm en veel geroemde Android OS het gebruiksgemak en overvloedige gratis apps!

Een tablet-pc is altijd gaat om een ​​vondst tijdens uw pendelen zijn, in het cafe of zelfs op kantoor, maar er zijn slimme toepassingen van deze veelzijdige tabletten die je misschien nog nooit van gehoord en kan verhogen een paar wenkbrauwen!

1.Portable flatscreen-tv TV's zijn meestal vrij groot. Dat is ok als je wilt een blockbuster in de woonkamer kijken, maar hoe zit het als je wilt op uw TV mee te nemen? Sluit eenvoudigweg een beetje van klittenband aan de achterkant van uw tablet en bevestig vervolgens handig geplaatste strips van klittenband rond het huis waar youd denkbaar willen een tv, misschien in de badkamer, keuken of in de voorkant van je bed. Plak de tablet in de gewenste zijn en voila! Een instant draagbare flatscreen TV!

2.Sales presentaties Als youve ooit struikelde door middel van een presentatie te wachten op uw laptop van het werk aan het vuur en me te schamen, dan is het tijd om uw klanten of collega's wow met een tablet. Tablet-pc's opstarten een stuk sneller dan laptops als ze minder software te laden en te gebruiken flash-geheugen in plaats van een harde schijf, zodat u rond brochures, foto's of schema's geven in seconden.

3.Restaurant menu Elimineer drukkosten door het laden van uw nieuwe menu's in tabletten. Diners zullen onder de indruk met uw set-up en kunt bladeren door scherpe en realistische foto's van eten en drinken in een paar seconden.

4.Gallery Bespaar ruimte met wand-tabletten elk met een foto of misschien een foto laten zien van verschillende kunstenaars. Om het thema van de show te veranderen, gewoon laden van uw nieuwe foto's op de tabletten.

5.Paperless kantoor Help om naar het papierloze kantoor te dragen door middel van een tablet voor eventuele notities in plaats van papier. Youll ook in staat zijn om direct aantekeningen te delen met collega's via e-mail.

6.Start een band Ok, tabletten waarschijnlijk Arent gaat om muziekinstrumenten te vervangen op korte termijn, maar met zo veel muziek apps beschikbaar is het nu mogelijk om een ​​band van gelijkgestemde mensen muziek met hun tabletten!

Ongeacht of u wilt een Android-tablet voor een van deze minder traditionele toepassingen, of gewoon voor de inhaalslag op Facebook in afwachting van uw vlucht, dan youll blij zijn om te weten dat u kunt een voor de spotprijs van minder dan 200 dollar te grijpen! Maar u zult ze vinden in de plaatselijke winkels voor deze prijs, in plaats van dat u moet online zoeken voor hen en altijd kopen van een gerenommeerde online winkel.

telefoon kopen beste smartphone dual sim telefoon

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0448 seconds on machine '80'.