Over 16,513,614 people are on fubar.
What are you waiting for?

Olen tallentaa lapsesi college koulutus läpi vuoden, auttoi lapsen tutkijakoulujen ja valvoo hakuprosessin. Nyt onneksi lapsesi on yliopistolla. Mutta luultavasti ei häviä vain vielä--on vielä laskuja maksamaan. Ehkä aliarvioitu tarkalleen paljonko taloudellinen tuki kattaisi. Tai ehkä sinun tiesi koko ajan, että sinulla olisi käyttää joitakin omia resursseja tai ottaa lisää lainaa. Joka tapauksessa sinun täytyy keksiä rahaa pian. Joten jos pitäisi näyttää?

PALKKA

Jos sinulla on siihen varaa, osa palkkani sovellettavat lapsesi college laskut on luultavasti helpoin reitti. Sinulla ei ole mitään paperityötä täyttää tai sotkuinen laskelmat verotuksen aikaa, ja voit jättää poistotileille ja henkivakuutus ennallaan.

Useimmat korkeakoulut bill kerran lukukausittain. Ole tarpeeksi rahaa tallennettu tavata jokaisen lukukauden bill harkita varaamalla määrä kunkin palkka kun saat sen sijaan säästää mitä on jäljellä lopussa kuukauden. Kun keräät rahaa, sinun pitäisi laittaa se jossain turvallista (esimerkiksi säästöt huomioon, rahamarkkina-tili tai talletustodistusta) koska lyhyessä ajassa. Jotkut korkeakoulut kuitenkin tarjota neljännesvuosittain tai kuukausittain laskuja pyritään helpottamaan maksun puolestasi. Korkeakoulut voivat jopa tarjota sinulle opetusta alennus jos he veloittaa tilisi suoraan. Lisäksi jotkut yksityiset yritykset tarjoavat nyt 10 kuukauden maksusuunnitelma koordinoida yksittäisten korkeakoulujen.

Suurin haittapuoli käyttämällä palkkani rahaa college laskuja on, että johdonmukainen sosiaaliturvajärjestelmän rahaa kuukausien tai vuosien aikana voi jättää sinua taloudellisesti rahapulassa investoida muihin tavoitteisiin. Voit selvittää, kuinka paljon tukea voit hallita (tarvittaessa), tarvitset laativan yksityiskohtaisen talousarvion kotitalouksien tulot ja kulut.

SÄÄSTÖJÄ JA SIJOITUKSIA

Seuraava looginen paikka etsiä vapaa varoja on säästöjä ja sijoituksia. Tämä luokka kattaa kaiken säästötili ja rahaa markkinoiden osuus varastot, sijoitusrahastot ja kiinteistöt. Ei ole yllättävää se voi olla vaikea selvittää, mikä lähde käyttää. Yleisesti ottaen nostaa sinun säästötili on helpompi tie. Jälleen mitään sovelluksia tai riippumaton hyväksyntää ei tarvita (paitsi ehkä puolison!). Lisäksi ei veroseuraamuksia liity varastojen käyttämiseen. Ja se, että säästötilien yleensä ansaita tuotto tarkoittaa, että sinun ei tarvitse murehtia vaille korkea alhaisimpia. Kuitenkin yrittää pitää ainakin kolme-kuusi kuukautta arvosta säästöjä käsi hätätilanteita varten.

Prosessi on hieman monimutkaisempi investointeja. Vaikka useimmat sijoitukset helposti rahaksi (eli muuttaa rahaksi), se ei ole aina helppoa tietää, mitkä rahaksi. Vastaus riippuu osittain kunkin sijoituksen määrä tuotto, tulevaisuuden näkymiä, ja mahdollinen myyntivoitto (tai tappio) Jos myydä ja veroseuraamuksia. Jos et ole varma, mitkä investoinnit rahaksi, ammatillinen taloudellisia suunnittelija auttaa sinua lajittelemaan mahdollisuuksia.

Jos sinulla on 529 college säästösuunnitelma tai 529 prepaid opetus suunnitelma, sinun täytyy ilmoittaa ohjelman ylläpitäjälle, ennen kuin voit tehdä kotiutuksen. Tarkista lisätietoja suunnitelma erityissääntöjä. Jos sinulla on Coverdell koulutuksen säästötili, muista että kaikki nostot on tehtävä ennen edunsaaja 30-vuotiaana (ellei edunsaaja on erityistarpeita).

KODIN

Jos olet yksi onnekkaista arvo kasvoi vuoden aikana jonka koti, yleensä napauttamalla tätä pääomaa college laskuja ottamalla pois kotiin pääoma lainan. Laina voidaan järjestää joko pyörivä luottorajan (olet hyväksytty jonkin verran ja painat varat säännöllisesti tarpeen mukaan) tai toinen kiinnitys (saat kertamaksuna). Kotiin osakkuuslainan tärkein etu on, että korot ovat yleensä verovähennyskelpoisia. Ja koska kotona toimii lainan vakuutena, korko on todennäköisesti pienempi kuin vakuudettoman lainan. Kuitenkin, koska laina on nyt sidottu talosi, lainanantaja voi sulkea teidän kotiin jos oletuksena.

LIFE INSURANCE

Jos sinulla on rahaa arvo henkivakuutus, voit päättää käyttää osan rahallista arvoa, joka on rakennettu sisällä politiikan kotiutuksen tekeminen tai ottaa lainaa tai käyttämällä yhdistelmää kaksi. Vetämistä, että voit peruuttaa on yleensä rajattu rahallista arvoa prosentteina ja vaihtelee politiikan ja yritys. Suurin haittapuoli on, että edustajantoimesta vähentää kuolemaa hyötyä (eli summa rahaa, että vakuutusyhtiö maksaa teidän kuoleman). Politiikan lainoille on myös mahdollisuus ottaa lainaa jopa prosenttimäärään rahallista arvoa. Jos kuolet lainan jäljellä teidän politiikkaa vastaan, kuolemaa hyötyä vähennetään määrä laina ja korot. Ota yhteyttä oman vakuutusasiamies.

YKSITYINEN LAINA/PLUS LAINA

Jos ajatus, että laittaisit kodin vaarassa laina pelottaa, sitten voit harkita saada henkilökohtaisen (suojaamatonta) lainan yksityinen rahoituslaitos. Saada hyväksytyksi, sinun täytyy luultavasti hyvä luotto historia.

Jos laina, joka on college, liittovaltion hallitus emo PLUS laina voi olla hyvä vaihtoehto. Tämän ohjelman puitteissa vanhemmat voivat lainata jopa heidän lapsensa korkeakouluopetuksen vähemmän kaikki saamansa tuen kokonaiskustannukset. Laina on saatu suoraan liittohallitus. Tärkeintä PLUS lainat eivät perustu lapsesi taloudellinen tarve. Kuitenkin sinun täytyy kulkea tarkastaa luottotiedot.

ELÄKKEELLE SUUNNITELMIA

Kun lapsesi koulussa, on todennäköistä, että sinulla on ainakin rahaa tallennetaan yhden tai useamman poistotileille kuten IRA tai työnantajalle tukeman suunnitelma kuin mikä 401 (k). Pitäisi kosketa näitä varoja? Yleensä useimmat suunnittelijat suosittele teidän eläkekassojen college laskujen maksamiseen. Tarvitset rahaa eläkkeelle, ja sinun missaa kasvua, joka olisi tapahtunut ollut perunut rahaa.

Kuitenkin on mahdollista jos tarvitset (tai halua) käyttämään eläke-rahastot. IRAs (perinteinen IRAs ja Roth IRAs), voit siirtää varoja kaikenikäisille rangaistus ilmainen, maksaa lapsesi college laskut ("pätevä korkea-asteen koulutuksen kustannukset" kuten IRS haluaa kutsua niitä). Kuitenkin saatat velkaa tuloveron käyttämiseen; Tarkista sopiva IRS-julkaisusta tyyppi IRA tai puhua verotiedot ammattilainen. Huomaa, että kun nostat rahaa, sitä ei voida maksaa takaisin kuin lainan.

Valitettavasti varoja vetäytyä työnantajalle tukeman eläkkeelle suunnitelma tapaan 401 (k) tai veroedun ja alle 59½ maksat 10 prosenttia varhainen vetäytyminen rangaistus. Pitää muistaa myös, että kaikki nostot lisätään veronalaista tuloa vuoden. Eikä varojen nostoa toinen vaihtoehto on ottaa lainaa, olettaen, että yrityksen suunnitelma mahdollistaa (ruudullinen henkilöstöhallinnon päällikkö). Lainalla sijaan voit välttää veroja ja veronkorotuksia. Kuitenkin useimmat edellyttää maksaa koko laina (voit maksaa heti palkanlaskennan vähentämällä) viiden vuoden kuluessa tai heti takaisin jos jätät yritys.

LAPSESI SÄÄSTÖJÄ

Löytää ylimääräistä muutos college laskuja, jätä yhtään kiveä kääntämättä. Onko lapsella on tuloja tai varoja, joita voitaisiin käyttää? Tuloksen osa-aikaisesti tai kesä työ? Entä että vintage lounas laatikko kokoelma kerää pölyä lapsesi kaapista tai 100 dollaria säästöjä joukkovelkakirjat että lapsi saa täti Agnes joka vuosi? Osallistumalla edes osan kustannuksista, lapsesi on todennäköisesti tuntuu enemmän sijoitetaan hänen koulutus.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
last post
9 years ago
posts
1
views
134
can view
everyone
can comment
everyone
atom/rss
official fubar blogs
 8 years ago
fubar news by babyjesus  
 13 years ago
fubar.com ideas! by babyjesus  
 10 years ago
fubar'd Official Wishli... by SCRAPPER  
 10 years ago
Word of Esix by esixfiddy  

discover blogs on fubar

blog.php' rendered in 0.0862 seconds on machine '205'.